ΤΙΒΙΛΟΥΡΑ

Τιβίλλουρα: Πρωταθλητής χειμώνα ο Alpha

Μαρίνος Νομικός

Γράφει ο Μαρίνος Νομικός

Άνετη πρωτιά εξασφάλισε ο Alpha Κύπρου για το πρώτο μισό της σεζόν βάζοντας πλώρη για αδιαμφισβήτητη επικράτηση και στην υπόλοιπη χρονιά. Σύμφωνα με τα στοιχεία της Nielsen που δημοσιεύει το σημερινό Cappuccino το κανάλι των Λατσιών κατέγραψε την περίοδο 1η Σεπτεμβρίου - 15 Δεκεμβρίου μέση ημερήσια τηλεθέαση 15% στο σύνολο και 12,2% στο δυναμικό κοινό με διαφορά που αγγίζει τις τέσσερις μονάδες από τον δεύτερο σε τηλεθέαση σταθμό.

Τζέιμς Καφετζής, Αλέξης Παππάς, Χρήστος Βολικάκης, Κατερίνα Δαλάκα, Ασημίνα Χατζηανδρέου, Όλγα Πηλιάκη, Σάββας Γκέντσογλου, Παύλος Παπαδόπουλος, Νίκος Γκάνος, Μαρία Αντωνά και Κρίστη Καθαργιά είναι οι -σύμφωνα με ελλαδικά sites- οι Διάσημοι που κλείδωσαν για τον νέο κύκλο του Survivor που ξεκινάει στις 7 Ιανουαρίου.

Κοντά στο Πάσχα θα κάνει πρεμιέρα ο β’ κύκλος του Maestro στο Mega. Στα νέα επεισόδια εμφανίζεται ο Κώστας Μπερικόπουλος στον ρόλο του αστυνομικού που καταφθάνει στο νησί για να ερευνήσει την εξαφάνιση του Χαράλαμπου.

Ο Alpha βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη αλλά και όλους τους συντελεστές του “Γιατρού” προκειμένου να υπάρξει και δεύτερος κύκλος της επιτυχημένης σειράς. Το γεγονός ότι τα γυρίσματα είχαν γίνει πέρσι δυσχεραίνει την κατάσταση καθώς κάποιοι ενδεχομένως να έχουν κλείσει σε άλλες δουλειές. Σημειώνεται πως το ιταλικό φορμάτ αποτελείται από τρεις κύκλους των 15 επεισοδίων. Το φινάλε του πρώτου κύκλου θα μεταδοθεί από τον Alpha Κύπρου μέσα στον Γενάρη.

Ο Θοδωρής Μαραντίνης συμφώνησε με τον Alpha για την παρουσίαση του Barman, ενός talk show όπου ο γνωστός τραγουδιστής θα είναι πίσω από τον πάγκο ενός μπαρ και θα κάνει συνεντεύξεις με καλεσμένους. κάτι παρόμοιο είχε κάνει και ο  Αλέξης Γεωργούλης προ δεκαετίας με παταγώδη αποτυχία.

Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα του πρώτου φετινού κύκλου του My Style Rocks μαζί και η συνεργασία του ριάλιτι μόδας με τη Σοφία Χατζηπαντελή.  Οι ετοιμασίες για τον νέο κύκλο έχουν ξεκινήσει και θα βγει στον αέρα μέσα στον Φεβρουάριο και ψάχνουν τόσο τις νέες παίκτριες, όσο και το νέο μέλος της κριτικής επιτροπής. Το φινάλε του πρώτου κύκλου θα μεταδοθεί στα μέσα Ιανουαρίου, έτσι ώστε να μην υπάρχει μεγάλο κενό ανάμεσα στους δύο κύκλους.

Είναι οριστικό. Με το  Survivor να καταλαμβάνει από πλέον την Κυριακή 7 Ιανουαρίου την prime time του ΣΚΑΪ, οι “Πανθέοι” -από τη στιγμή που δεν μπορούν να κοπούν λόγω δεσμευτικού συμβολαίου- γίνονται εβδομαδιαίοι με διπλό επεισόδιο και ίδιο αριθμό εναπομεινάντων επεισοδίων.

Δεν υπάρχει η παραμικρή σκέψη για τρίτο κύκλο των σειρών “Ο Παράδεισος των Κυριών” του Alpha και “Κάνε ότι κοιμάσαι” της ΕΡΤ. Και οι δύο παραγωγές θα ολοκληρωθούν στο τέλος της σεζόν με τη σύμφωνη γνώμη καναλιών και συντελεστών.

 

READ MORE

ΤΙΒΙΛΟΥΡΑ

LATEST NEWS