ΖΏΔΙΑ

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου;

Lifenews

Η κοινωνικότητά μας θα είναι αυξημένη, ωστόσο πρέπει να προσέξουμε τις υπερβολές και να συγκρατήσουμε τον έλεγχο της συμπεριφοράς μας, για να μην εκτεθούμε. Ο κίνδυνος για ατυχήματα κυρίως στην οδήγηση θα είναι σημαντικός γι’ αυτό απαιτείται νηφαλιότητα και τεταμένη προσοχή, όπως επίσης με αιχμηρά αντικείμενα. Παρ’ όλα αυτά θα υπάρχει αισιοδοξία και ανυπομονησία για κάτι νέο και σημαντικό που θα έρθει.

Ραντεβού στα τυφλά

Έχουμε την Σελήνη σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα, σε τετράγωνο με τον Κρόνο και σε τρίγωνο με τον Ήλιο, έτσι νοιώθουμε την ανάγκη να οργανώσουμε τις επόμενες κινήσεις μας, αν και σε πολλά σημεία αισθανόμαστε ότι δεν έχουμε τον έλεγχο. Κάποιες στιγμές ψάχνουμε να βρούμε λύσεις εκεί που δεν υπάρχουν.

Η μεγάλη περιπέτεια

Η Αφροδίτη εισέρχεται στον Τοξότη και θα μας ανοίξει νέους δρόμους στη ζωή μας, μέχρι τις 23 Ιανουαρίου 2016, ευνοούνται περισσότερο τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού δηλαδή, οι Δίδυμοι, οι Παρθένοι, οι Τοξότες, και οι Ιχθείς, όπως επίσης οι Κριοί και οι Λέοντες, αλλά και όσοι έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια αυτά. Τώρα οι αισθηματικές μας σχέσεις αποκτούν μεγαλύτερη ωριμότητα, αλλά θα υπάρχει και έντονη ερωτική διάθεση. Πολλές θα είναι οι ευκαιρίες για περιστασιακές ερωτικές σχέσεις. Στον επαγγελματικό και οικονομικό τομέα θα υπάρξουν ευχάριστες εξελίξεις και βελτίωση των εσόδων μας. θα έχουμε αυξημένη κοινωνικότητα και θα θέλουμε να ταξιδέψουμε και να επεκτείνουμε τις γνώσεις μας.

Ασυνεννοησία και εγωισμός

Έχουμε τον Ερμή που βρίσκεται στον Αιγόκερω και τον Άρη που είναι στον Ζυγό, με την όψη του τετραγώνου οι δύο πλανήτες μπλοκάρουν κάθε επίπεδο επικοινωνίας και κατανόησης. Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού του τρίτου δεκαημέρου, δηλαδή οι Κριοί, οι Καρκίνοι, οι Ζυγοί και οι Αιγόκεροι, αλλά και όσοι έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια αυτά. Γινόμαστε πεισματάρηδες και δεν δείχνουμε την παραμικρή κατανόηση . Εύκολα παρεξηγούμε τους άλλους και γινόμαστε είρωνες προς τους συνομιλητές μας, αφού θέλουμε την προσωπική μας προβολή με λάθος τρόπο. Προσέξτε την συμπεριφορά σας.

Οι Κριοί, οι Ζυγοί, οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι, αν προσέξετε την συμπεριφορά σας και αποφύγετε τις βιαστικές και συναισθηματικές αποφάσεις θα μπορέσετε να προχωρήσετε σε πολύ καλές επιλογές μέσα από τις προτάσεις που θα σας κάνουν και τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν. Κάποια σχέδιά σας μελετήστε τα καλύτερα προκειμένου να μπορέσετε να τα προωθήσετε. Οικονομικά θα υπάρξουν θετικές μάλλον απρόσμενες εξελίξεις.

Οι Δίδυμοι, οι Τοξότες, οι Παρθένοι και οι Ιχθείς, στα επαγγελματικά σας θέματα θα έχετε το πάνω χέρι, έτσι θα παίξουν ρόλο οι αποφάσεις σας, αλλά και οι επιλογές που κάνατε όλο το προηγούμενο διάστημα. Θα ήταν καλό να μην κάνετε βιαστικές κινήσεις, ωστόσο θα έχετε την υποστήριξη των συνεργατών σας, αλλά και σημαντικών προσώπων. Στον οικονομικό τομέα πιθανόν να σας γίνουν κάποιες προτάσεις, μην βιαστείτε να αποφασίσετε.

Οι Υδροχόοι, οι Λέοντες, οι Ταύροι και οι Σκορπιοί, θα είναι μια καλή στιγμή για να μπορέσετε να τακτοποιήσετε παλιές σας εκκρεμότητες και να έχετε την βοήθεια του στενού σας κύκλου. Επαγγελματικά οι ιδέες σας και οι απόψεις σας θα γίνονται εύκολα αποδεκτές. Είναι μια καλή στιγμή να ασχοληθείτε με κάποια νέα πρόταση που σας έχει γίνει και αφορά συμφωνίες για οικονομικές συνεργασίες ή σχετικά με ακίνητα, μπορείτε να ωφεληθείτε.

Πηγή: oroskopos.tv

READ MORE

LATEST NEWS