Η αναφορά στις κόρες του
Ο Μιχάλης Ζαμπίδης το βράδυ της Τρίτης, 23 Ιουνίου, εμφανίστηκε μέσω skype στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, "The 2Night Show", με αφορμή τον αγώνα του με τον Floyd Mayweather στις 27 Ιουνίου στο Telecom Center Athens.
Κατά τη διάρκεια της σύνδεσης και πέρα από τον αγώνα, ο Μιχάλης Ζαμπίδης δεν γινόταν να μην αναφερθεί και στις δίδυμες κόρες του.
«Οι κόρες μου είναι πλέον τεσσάρων και όταν έχεις παιδιά στο σπίτι αντιλαμβάνεσαι πόσο γρήγορα περνάει ο χρόνος γιατί βλέπεις τα κεράκια και την εξέλιξη μέσα στο σπίτι», είπε με χαμόγελο ο Μιχάλης Ζαμπίδης.
Να σημειώσουμε σε αυτό το σημείο, πως ο Μιχάλης Ζαμπίδης έγινε για πρώτη φορά πατέρας το 2022, καθώς η σύζυγός του γέννησε τις δίδυμες κόρες τους.
- Μιχάλης Ζαμπίδης
- παλαιστής
- παιδιά
- οικογένεια



