ΖΏΔΙΑ

Τι λένε τ άστρα για σήμερα, 26 Δεκεμβρίου

Lifenews

ΚΡΙΟΣ Είναι μια καλή στιγμή για να δείξετε την υπεύθυνη πλευρά σας στους άλλους, αφού οι μέρες των γιορτών είναι μια εξαιρετική στιγμή για τις δημόσιες σχέσεις.

ΤΑΥΡΟΣ Μέσα από το οικογενειακό περιβάλλον καλείστε να διαχειριστείτε λεπτές ισορροπίες μεταξύ ατόμων της οικογένειας. Οι συναντήσεις και οι διαπραγματεύσεις αναμένεται επίσης να είναι ευεργετικές.  

ΔΙΔΥΜΟΙ Μην ξεχάσετε να επικεντρωθείτε σε ό, τι δεν έχετε ολοκληρώσει. Βάλτε τα συναισθήματα σας κατά μέρος, προκειμένου να ασχοληθείτε με τις λεπτομέρειες, καθώς αυτές τις μέρες είστε πιο συναισθηματικά ευαίσθητοι.  

ΚΑΡΚΙΝΟΣ Θα διαπιστώσετε ότι βρίσκετε την ευχαρίστηση στα απλά πράγματα και ως εκ τούτου η σχέση σας θα σημαίνει πάρα πολλά για σας. Θα αισθανθείτε αναζωογονημένοι από την απόλαυση του ελεύθερου χρόνου σας μαζί με τον σύντροφο σας.  

ΛΕΩΝ Επικεντρωθείτε στο πώς να κάνετε την ατμόσφαιρα γύρω σας πιο αρμονική, καθώς με τις δικές σας ενέργειες τα πράγματα θα βελτιωθούν. Ίσως σήμερα θα χρειαστεί να μεσολαβήσετε για κάποιους, όμως δεν θα πρέπει με τίποτα να αποκρύψετε ή να παραποιήσετε την αλήθεια.  

ΠΑΡΘΕΝΟΣ Στην αισθηματική σας ζωή, αν είστε με κάποιο άτομο, θα έρθετε πιο κοντά, και θα μπορέσετε να καταλάβετε τον σύντροφο σας και να τον στηρίξετε. Γενικά, η καλή σας διάθεση και το αίσθημα της υποστήριξης και της αρμονίας θα σας κάνουν να περάσετε ευτυχισμένες στιγμές.  

ΖΥΓΟΣ Οι έντονες δραστηριότητες σας θα σας παρασύρουν στο να παραμελήσετε την σχέση σας. Είναι καιρός να κάνετε κάτι για τον εαυτό σας και να μοιραστείτε την απόλαυση και την διασκέδαση με τον σύντροφο σας.  

ΣΚΟΡΠΙΟΣ Η αγάπη και ο έρωτας ανθίζει αυτές τις μέρες. Το πάθος σας θα είναι απεριόριστο και οι παρορμήσεις σας έντονες. Εκφράστε τα συναισθήματα σας στα αγαπημένα σας πρόσωπα.  

ΤΟΞΟΤΗΣ Θα κάνετε νέες φιλίες και επαφές και θα πιάσετε τον εαυτό σας να μιλάει περισσότερο από το συνηθισμένο, ίσως για το παρελθόν. Μέσα από αυτό θα αναθεωρήσετε κάποια πράγματα στη ζωή σας και θα έχετε εσωτερική αρμονία.  

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Βρίσκεστε στα καλύτερα σας και θα τραβήξετε την προσοχή των άλλων προς το μέρος σας. Ο μαγνητισμός σας θα είναι έντονος. Σε περίπτωση που είστε δεσμευμένοι, η σχέση σας μπορεί να είναι δύσκολη.  

ΥΔΡΟΧΟΟΣ Ο νέες συναντήσεις και επαφές που πρόκειται να κάνετε, θα σας ανοίξουν νέους ορίζοντες για επέκταση, και ως εκ τούτου αναλύοντας υπομονετικά τα πράγματα, θα προχωρήσετε μπροστά. Η υπερβολική προθυμία να τα κάνετε όλα θα πρέπει να αποφεύγεται.  

ΙΧΘΥΕΣ Αυτή είναι μια ανταγωνιστική περίοδος αλλά θα κατορθώσετε να εξισορροπήσετε την εργασία σας και την αισθηματική σας ζωή πράγμα το οποίο θα σας βοηθήσει να ενισχύσετε την κοινωνική θέση σας. Είναι γενικά μια ευνοϊκή περίοδος για αλλαγές κάθε είδους. 

READ MORE

LATEST NEWS