LIFESTYLE

Πρώην υποψήφια του Σταρ Κύπρος...κράζει Ευριπίδου και Αριστοτέλους - Δείτε εδώ τι έγραψε

Lifenews

Χθες βράδυ λοιπόν, όταν τα κορίτσια έπρεπε να απαντήσουν σε ερωτήσεις που αφορούσαν την χώρα μας, η Ραφαέλα Βανέζη τα έβαλε με την παρουσιάστρια του διαγωνισμού, λέγοντας πως ούτε και εκείνη, αλλά ούτε και οι κριτές ξέρουν να χρησιμοποιούν σωστά την ελληνική γλώσσα και περιμένουν από τις διαγωνιζόμενες να μιλούν και να εκφράζονται σωστά.
 
Συγκεκριμένα, η πρώην υποψήφια έγραψε τη λέξη «εναποθέσω» και απευθύνθηκε στην Χριστιάνα Αριστοτέλους και της υπέδειξε ότι η λέξη αυτή δεν χρησιμοποιείται για αντικείμενα.
 
Η πρώην υποψήφια ανάρτησε και το σχόλιο του κριτή Δημήτρη Αλεξάνδρου για την κριτική που έκανε ο Νικόλας Ιωαννίδης σε συγκεκριμένο κορίτσι για τον βηματισμό του στην πασαρέλα, δείχνοντας έτσι την προτίμησή της στο πρόσωπό του.
 
Στο στόχαστρο της Ραφαέλας βρέθηκε και η μέλλουσα μαμά και κριτής του διαγωνισμού Κωνσταντίνα Ευριπίδου, όταν σε κάποια φάση του διαγωνισμού η υποψήφια Έλενα Χαραλάμπους είπε πως ένιωσε να αδικείται από την κριτή για τη βαθμολογία που της δίνει στην πασαρέλα. «Μην νευριάζεις κυρία Ευριπίδου μου όταν ακούς αλήθειες.. Και αυτό το μάθημα της πασαρέλας πότε θα το κάνετε επιτέλους; Έτσι να βγαίνουν κάποιες αλήθειες προς τα έξω», ανέφερε η πρώην υποψήφια, δείχνοντας την απογοήτευση της προς το πρόσωπό της.
 
Τέλος, η Ραφαέλα Βανέζη είπε ότι είναι «πίκρισα» και θα σχολιάζει γιατί έτσι γουστάρει, προφανώς ενοχλημένη που έφυγε από το παιχνίδι, αλλά και για το πώς αντιμετωπίζονται οι κοπέλες του διαγωνισμού. 
 
Δείτε τι έγραψε στο Facebook:

 

READ MORE

LATEST NEWS