LIFESTYLE

Καίτη Γαρμπή: Η σοκαριστική περιγραφή της για την ένοπλη ληστεία στο σπίτι της

Lifenews

«Θα μπορούσαν να ρίξουν τρεις σφαίρες και να μας ξεκάνουν»

Στην επόμενη εκπομπή του «Τετ Α Τετ» θα βρεθεί η Καίτη Γαρμπή την προσεχή Κυριακή, μιλώντας στον Τάσο Τρύφωνος τόσο για τη σχέση της με τον Διονύση Σχοινά όσο και για την ένοπλη ληστεία που είχε γίνει πριν μερικά χρόνια στο σπίτι τους.

Στο τρέιλερ που δόθηκε στη δημοσιότητα από τον Alpha Κύπρου, βλέπουμε τη δημοφιλή τραγουδίστρια να σημειώνει, σχετικά με τον σύζυγό της πως «Ο Διονύσης είναι ένας σύγχρονος ιππότης. Αυτός ο άντρας με έκανε να νιώθω βασίλισσα. Έχει πολύ ισχυρή προσωπικότητα και αυτό είναι που με κρατάει, τώρα, 30 χρόνια. Αν ο Διονύσης μού έλεγε ότι είναι ερωτευμένος με άλλη γυναίκα, Θεός φυλάξοι, δεν θα προσπαθούσα ούτε για πέντε λεπτά να του αλλάξω γνώμη».

Αναφορικά με την ένοπλη ληστεία, που συνέβη το 2020 στο σπίτι τους, η Καίτη Γαρμή περιέγραψε σοκαρισμένη ότι «Εκείνη τη στιγμή το ότι o άντρας μου το χειρίστηκε τόσο σωστά, με έκανε να τον δω στα μάτια μου γίγαντα. Ήταν ψύχραιμος και τους είπε "θα σας δώσω ότι θέλετε". Πραγματικά θα μπορούσαν οι άνθρωποι αυτοί πάνω στην τρέλα τους, δεν τους κόστιζε τίποτα, να ρίξουν τρεις σφαίρες και να μας ξεκάνουν».

READ MORE

LATEST NEWS