LIFESTYLE

Liam Payne: Το γράμμα που είχε στείλει πριν από δύο χρόνια στον 10χρονο εαυτό του

Lifenews

Ένα γράμμα που έγραψε ο Liam Payne στον 10χρονο εαυτό του το 2020 ήρθε ξανά στην επιφάνεια μετά τον θάνατό του σε ηλικία 31 ετών

Την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου, μετά τον τραγικό θάνατο του τραγουδιστή την προηγούμενη ημέρα, δημοσιεύτηκε στο Instagram του BBC Radio 2 ένα βίντεο όπου ο παρουσιαστής Scott Mills μιλούσε στους ακροατές για μια ειδική εμφάνιση που είχε κάνει ο Payne στην εκπομπή του κατά τη διάρκεια της πανδημίας COVID-19.

Ο Payne πέθανε έπειτα από πτώση στο ξενοδοχείο CasaSur Palermo στο Μπουένος Άιρες της Αργεντινής. Οι αρχές δήλωσαν αργότερα ότι ο Payne είχε «πηδήξει από το μπαλκόνι» του δωματίου του ξενοδοχείου του.

«Κατά τη διάρκεια της πανδημίας, ο Liam ήρθε στην εκπομπή μου», είπε ο Mills στους ακροατές στο κλιπ της 17ης Οκτωβρίου. Συνέχισε να εξηγεί ότι η εκπομπή του BBC Radio 1 που φιλοξενούσε εκείνη την εποχή «ζητούσε από τους ανθρώπους να γράψουν ένα γράμμα στον 10χρονο εαυτό τους».

«Το γράμμα του Liam είναι τόσο καίριο σήμερα», είπε, πριν εξηγήσει ότι έπρεπε να δώσει στους ακροατές, «μια μικρή προειδοποίηση», πριν ακούσουν το γράμμα του Payne.

 

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by BBC Radio 2 (@bbcradio2)

«Αυτό είναι … είναι αρκετά λυπηρό για να το ακούσετε. Αλλά ήθελα πραγματικά, να σας το διαβάσω σήμερα», είπε, πριν το κλιπ κοπεί σε κείμενο που έγραφε «Ένα γράμμα στον 10χρονο εαυτό μου (από τον Liam Payne)» με μια φωτογραφία του τραγουδιστή.

«Αγαπητέ 10χρονε Liam», ξεκίνησε ο Payne, καθώς το βίντεο τον έδειχνε με ακουστικά να διαβάζει το γράμμα το 2020.

«Ετοιμάσου! Πρόκειται να γίνει λιγάκι ταραχώδες. Εκτίμησε κάθε στιγμή με τους αγαπημένους σου, καθώς υπάρχουν μόνο λίγες ακόμα οικογενειακές διακοπές για να απολαύσεις, η ζωή πρόκειται να γίνει σουρεαλιστική», συνέχισε. «Ξέρεις αυτό που αγαπάς, το τραγούδι, συνέχισε έτσι και όταν γίνεις δεκατεσσάρων ετών θα συμβεί κάτι μαγικό και δεν μιλάω για την εφηβεία», πρόσθεσε ο Payne.

Ο τραγουδιστής συνέχισε να εξηγεί στον νεότερο εαυτό του ότι «όχι μόνο θα περάσεις από οντισιόν για ένα από τα μεγαλύτερα μουσικά σόου στον κόσμο», αναφερόμενος στο The X Factor, «αλλά θα γνωρίσεις και τη μελλοντική μητέρα του παιδιού σου».

Ο Payne συνάντησε για πρώτη φορά τη συνάδελφό του τραγουδίστρια Cheryl – με την οποία αργότερα θα υποδεχόταν το μοναδικό του παιδί, τον γιο του Bear – κατά τη διάρκεια της οντισιόν του για το σόου το 2008, καθώς εκείνη ήταν τότε στην κριτική επιτροπή.

«Ξέρω ότι φαίνεται νωρίς, αλλά πίστεψέ με, όλα θα πάνε όπως πρέπει. Σου προτείνω να δεις το Back to the Future, μπορεί να σε βοηθήσει», είπε.

«Είσαι πλέον διάσημος και νιώθεις ότι έχεις καταφέρει πολλά, πολύ νωρίς, μικρέ αλαζόνα, αλλά μόλις που έχεις ξεκινήσει. Χαμήλωσε λίγο το ρυθμό και θυμήσου ότι είναι μαραθώνιος και όχι σπριντ», πρόσθεσε στη συνέχεια ο Payne, πριν πει στον νεότερο εαυτό του ότι η επαφή του με τη φήμη το 2008 στο X Factor «δεν είναι καν το στρατόπεδο βάσης».

«Για ένα διάστημα θα αισθάνεσε ότι θέλεις να τα παρατήσεις», συνέχισε ο τραγουδιστής στην επιστολή του, δείχνοντας να αναφέρεται στην αποτυχία του να προχωρήσει στο σόου το 2008.

«Αλλά μην το κάνεις», είπε στον νεότερο εαυτό του και πρόσθεσε: «θα γνωρίσεις άλλα τέσσερα παιδιά που βρίσκονται στον ίδιο δρόμο με εσένα», είπε για τη δεύτερη εμφάνισή του στο σόου το 2010, όπου τελικά ενώθηκε με τους Zayn Malik, Harry Styles, Niall Horan και Louis Tomlinson για να σχηματίσουν το συγκρότημα One Direction.

«Όταν τους πρωτογνωρίσεις θα επικρατήσει χάος, αλλά να θυμάσαι να διασκεδάζεις», πρόσθεσε.

Στη συνέχεια, ο Payne έδωσε κάποιες συμβουλές στον εαυτό του για αυτή τη χρονική περίοδο: «Μείνε νέος στην καρδιά, καθώς αυτό είναι το νόημα, συγχώρεσε περισσότερο και μάθε να ακούς. Θα περάσετε την πιο καταπληκτική περίοδο της ζωής σας, θα ταξιδέψετε τον κόσμο και θα ζήσετε μια ζωή που μετά βίας φανταζόσασταν».

Σε ένα ιδιαίτερα συναισθηματικό τμήμα της επιστολής του, ο τραγουδιστής φαίνεται να μιλάει στον νεότερο εαυτό του για την περίοδο που, αφού κυκλοφόρησαν πέντε στούντιο άλμπουμ και έκαναν τέσσερις παγκόσμιες περιοδείες, οι One Direction διαλύθηκαν το 2016.

«Τότε θα τελειώσει για λίγο και θα μείνεις μόνος στο τιμόνι. Θα τρομάξεις σαν να είσαι εντελώς μόνος, αλλά δεν είσαι. Πρόκειται να ξεκινήσεις ένα εντελώς νέο ταξίδι με το πιο εκπληκτικό άτομο που έχεις γνωρίσει μέχρι τώρα, τον γιο σου, τον Bear», είπε.

Ο γιος του Payne και της Cheryl, Bear, γεννήθηκε το 2017, αν και το ζευγάρι τελικά χώρισε το 2018.

«Μην αμφισβητείς τον εαυτό σου σε αυτό το θέμα του μπαμπά, απλά κοίτα όλα τα πράγματα που έχεις μάθει στην πορεία, σίγουρα αυτό σημαίνει ότι έχεις πολλά να δώσεις», είπε ο Payne στον νεότερο εαυτό του για τυχόν φόβους που μπορεί να έχει γύρω από τη γονεϊκότητα.

Σε συνέντευξή του το 2020 στο PEOPLE, ο σούπερ σταρ της ποπ είχε συζητήσει για το πώς του πήρε λίγο χρόνο για να βρει τα «πατήματά» του ως μπαμπάς.

«Απέκτησα τον γιο μου σε νεαρή ηλικία και νομίζεις ότι θα είναι κάτι μαγικό, ότι θα μεγαλώσεις μια μέρα και θα γίνεις το άτομο που υποτίθεται ότι πρέπει να είσαι», είχε πει τότε και είχε προσθέσει: »Αλλά χρειάστηκαν πολλά για να βρω τα πατήματά μου. Σκέφτηκα ότι ο μπαμπάς φροντίζει τους πάντες, αυτό κάνει, οπότε το δικό μου πράγμα ήταν να μαγειρεύω».

Εν τω μεταξύ, στην τελευταία ενότητα της επιστολής του προς τον 10χρονο εαυτό του, ο Payne μίλησε για την ευγνωμοσύνη, την επαγγελματική του πορεία και την αυτοαμφισβήτηση.

«Να είσαι ευγνώμων και να προσπαθείς να θυμάσαι κάθε μέρα ότι κάνεις κάτι που αγαπάς και χρειάστηκαν δέκα χρόνια για να το χτίσεις. Το πρώτο single θα εκτοξευθεί στα ύψη και δεν θα το περιμένεις ποτέ, αλλά σταμάτα να αμφιβάλλεις για τον εαυτό σου και θα είσαι μια χαρά», είπε.

Στο τέλος έστειλε μια «μεγάλη αγκαλιά» στους αγαπημένους του.

«Δώσε στη μαμά, στον μπαμπά και σε όλη την οικογένεια μια μεγάλη αγκαλιά από μένα…».

Πηγή: marieclaire.gr

READ MORE

LATEST NEWS