ΤΙΒΙΛΟΥΡΑ

ΤΙΒΙΛΟΥΡΑ - Από τον Μαρίνο Νομικό: ΣΚΑΪ μεγάλο ντιλ για Ανδρέα -  Κούλη

Μαρίνος Νομικός

Σε απόλυτους κυρίαρχους της prime time θα μετατραπούν οι Ανδρέας Γεωργίου, Κούλης Νικολάου και Βάνα Δημητρίου με τη νέα συμφωνία-μαμούθ που βρίσκεται στα σκαριά με το Mega Ελλάδος. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, εννέα μήνες πριν τη λήξη του συμβολαίου τους με το Μεγάλο Κανάλι θα υπάρξει νέο διετές συμβόλαιο για να επισφραγίσουν την επέκταση της συνεργασίας τους έως το 2026.

Σύμφωνα με τη Realnews ο Ανδρέας Γεωργίου και οι συνεργάτες του βρίσκονται ένα βήμα πριν από την υπογραφή νέου συμβολαίου διετούς διάρκειας, το οποίο θα περιλαμβάνει δύο σειρές, μία για τη ζώνη των 21:00 με πέντε ή έξι επεισόδια την εβδομάδα και μία για τη ζώνη των 22:30 με τρία ή τέσσερα επεισόδια την εβδομάδα.

Με βάση τον σχεδιασμό αυτό, η ομάδα αποκτά δύο σειρές back-to-back για το μεγαλύτερο μέρος της εβδομάδας. Για τη ζώνη των 22:30 προορίζεται νέα σειρά, για την οποία ήδη προχωρά το κάστινγκ, ενώ όσον αφορά το slot των 21:00, το επικρατέστερο σενάριο είναι να συνεχιστεί η «Γη της Eλιάς» για τέταρτη σεζόν. Ωστόσο, αν τελικά αποφασιστεί να επεκταθεί η ιστορία των Βρεττάκων, υπάρχει και άλλη σειρά στα σκαριά.

Ακόμα ένας Κύπριος περιζήτητος στην ελληνική τηλεόραση. Ο Γιώργος Παπαδόπουλος δέχτηκε διπλή πρόταση στον από την Barking Well Media, η μία αφορά θέση coach στον νέο κύκλο του «Just the 2 of us», που θα δούμε στον Alpha και η δεύτερη για παρουσίαση εκπομπής στο Open μαζί με τη σύζυγό του Γαλάτεια Βασιλειάδη.

Ο Χρύσανθος Τσουρούλλης θα είναι καλεσμένος του Λούη Πατσαλίδη στο Λούης Night Show της ερχόμενης Παρασκευής, σε μια σπάνια εμφάνισή του σε άλλο κανάλι πλην του Sigma.

Την τελευταία της χρονιά στο Mega -και ίσως στην τηλεόραση;- φαίνεται να διανύει η Ελένη Μενεγάκη καθώς το κανάλι δείχνει απρόθυμο να ανακόψει τις φήμες που έχουν φουντώσει για λήξη της μεταξύ τους συνεργασία. Επικρατέστερα σενάρια της επόμενης μέρας για τη δημοφιλή παρουσιάστρια (από τα πολλά που κυκλοφορούν) είναι η αποχή και η αντικατάσταση της Φαίης Σκορδά στον ΣΚΑΪ.

Παρά την απελπιστικά χαμηλή τηλεθέαση οι «Πανθέοι»  δεν κόβονται αλλά θα ολοκληρωθούν στα 140 επεισόδια λόγω των πολύ αυστηρών ρητρών που υπάρχουν στη συμφωνία του ΣΚΑΪ με την εταιρία παραγωγής J.K Productions του Γιάννη Καραγιάννη. Αυτό σημαίνει πως η σειρά εποχής θα συγκατοικήσει με το  Survivor στην prime time και στον ΣΚΑΪ εξετάζουν τον κατάλληλο προγραμματισμό στη ζώνη. Στην Κύπρο πάντως το Sigma την εξόρισε στο νεκροταφείο του Σαββατοκύριακου καναδυό εβδομάδες μετά την πρεμιέρα της.

Ξεκίνησαν τα γυρίσματα του νέου κύκλου της εκπομπής της ΕΡΤ “Μουσικό κουτί” με τον Νίκο Πορτοκάλογλου και τη Ρένα Μόρφη η οποία θα επιστρέψει στο πρόγραμμα της ΕΡΤ1 από τον Ιανουάριο του 2024.

Οι “Σέρρες” του Γιώργου Καπουτζίδη θα γίνουν η δεύτερη ελληνική σειρά μετά το Maestro που θα ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο μέσω Netflix.

Το ενδεχόμενο να μετατεθεί για το 2024 η πρεμιέρα της μουσικής εκπομπής «Σάββατο γλεντάμε» εξετάζει ΣΚΑΪ εξαιτίας προβλημάτων που αντιμετωπίζει η παραγωγή, κυρίως με την ανεύρεση καλεσμένων.

Για το φθινόπωρο του 2024 μετατίθεται το Your Face Sounds Familiar που ήταν να βγει στο β’ μισό της σεζόν όπως από τη μια οι οικονομικές δυσκολίες και από την άλλη οι αλλαγές στη διεύθυνση του ΑΝΤ1 έβαλαν το πρότζεκτ στον πάγο. Το κανάλι θα προχωρήσει με τον νέο κύκλο του Dragon’s Den τον Ιανουάριο αφήνοντας το μουσικό show για την ερχόμενη σεζόν.

Την ελληνική εκδοχή του τουρκικού hit “Εζέλ” ετοιμάζει ο Alpha για την επόμενη σεζόν με πρωταγωνιστή -όπως γράφει το περιοδικό TiVi Σίριαλ- τον Δημήτρη Λάλο. Το original προβλήθηκε στην Ελλάδα το 2013 από τον ΑΝΤ1 και αποτελεί ελεύθερη απόδοση του κλασικού “Κόμη Μόντε Κρίστο” του Αλέξανδρου Δουμά.

READ MORE

ΤΙΒΙΛΟΥΡΑ

LATEST NEWS