ΤΙΒΙΛΟΥΡΑ

Λούης... Only Show την Παραμονή

Μαρίνος Νομικός

Μπορεί το ΡΙΚ να έφαγε πόρτα (και τα μούτρα του) από τον κακό χειρισμό του επεισοδίου της true crime σειράς “Στα όρια” με θέμα την υπόθεση Μεταξά (το οποίο τελικά δεν προβλήθηκε ποτέ), δεν σημαίνει ότι το ίδιο θα συμβεί και με το αντίστοιχο του “Κάρμα” με το οποίο θα κλείσει η φετινή σεζόν. Όπως γράφει το Cappuccino τόσο οι δημιουργοί της σειράς όσο και ο Alpha έχουν εξασφαλίσει τις απαραίτητες εγκρίσεις ώστε να μην βρεθούν κι αυτοί προ δυσάρεστων εκπλήξεων και το (διπλό) επεισόδιο εμπνευσμένο από την υπόθεση που σόκαρε το παγκύπριο (στο οποίο προστέθηκαν αρκετά στοιχεία μυθοπλασίας) να μεταδοθεί κανονικά στις 10 Δεκεμβρίου.

Στο ίδιο τεύχος το τηλεπεριοδικό του “Πολίτη” αναφέρει πως το φετινό πρωτοχρονιάτικο show του Alpha θα το παρουσιάσει solo ο Λούης Πατσαλίδης αφήνοντας εκτός την Αριστοτέλους μετά από 13 συνεχόμενες χρονιές υποδοχής της νέας χρονιάς από την εποχή του Mega/TV One. Η απόφαση λήφθηκε για καθαρά πρακτικούς λόγους καθώς το Λούης Night Show έχει έτοιμο σκηνικό και πίστα στο οποίο θα προστεθούν απλά τα τραπέζια με τους καλεσμένους και είναι συνεπώς φθηνότερη λύση από το να πάνε πάλι με δύο ξεχωριστές εκπομπές την παραμονή της Πρωτοχρονιάς (Λούης την πρώτη ώρα, Χριστιάνα μέχρι τα μεσάνυχτα) όπως άλλες χρονιές.

Ολοκληρώνονται σε μερικές εβδομάδες τα γυρίσματα της «Μάγισσα» με τα τελευταία επεισόδια να αναμένεται να προβληθούν μετά το Πάσχα. Η σειρά όπως έγινε γνωστό δεν θα συνεχιστεί την επόμενη σεζόν καθώς για τα 12 εκατομμύρια ευρώ που επένδυσε το κανάλι στην παραγωγή της JK Productions, ακόμα και οι πρόσφατες επιδόσεις της τάξης του 20% δεν ήταν αρκετές. Επιπρόσθετα όπως γράφει το youweekly.gr η αρχική ρήτρα ήταν για 25% στα χορηγικά πακέτα που είχαν συμφωνηθεί και δεν τηρήθηκαν.

Ο Γιάννης Στάνκογλου θα βρεθεί ΤΕΤ-Α-ΤΕΤ με τον Τάσο Τρύφωνος στον ALPHA Κύπρου, αύριο Κυριακή 3 Δεκεμβρίου στις 18.45.

Ο Νίκος Αλιάγας βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Νίκο Κοκλώνη για την παρουσίαση ενός νέου show που θυμίζει Fame Story και τα δικαιώματα του οποίου εξασφάλισε πρόσφατα ο γνωστός παραγωγός.

Σκέψεις να μην προχωρήσει τελικά με το Just the 2 of us στο β’ μισό της σεζόν και να το αφήσει για το ερχόμενο φθινόπωρο κάνει ο Alpha Ελλάδας εξετάζοντας παράλληλα το ενδεχόμενο να συνεχίσει το Secret Song μετά και την επιτυχία που γνωρίζει το μουσικό show  με τη Ναταλία Γερμανού. 

Αλλεπάλληλα σοκ προκάλεσε η απόφαση του Open να κόψει τον  "Έρωτα Φυγά", το δημοφιλέστερο με διαφορά πρόγραμμά του και μια από τις πιο πετυχημένες -από κάθε άποψη- ελληνικές σειρές μυθοπλασίας. Η οδυνηρή απόφαση λήφθηκε για καθαρά οικονομικούς λόγους εξοργίζοντας τους συντελεστές αλλά και τους πιστούς φίλους της σειράς. Η σειρά θα ολοκληρωθεί κοντά στον Μάρτιο και θα έχει κανονικό φινάλε γι’ αυτό και εγκρίθηκαν τα τελευταία 10 επεισόδια ώστε να τακτοποιηθούν τα storylines χωρίς εκκρεμότητες.

Την επιτυχημένη “Η Παραλία” ενέταξε στο περιεχόμενό της ιταλική πλατφόρμα streaming ενώ η σειρά διευρύνεται για 60 ακόμη επεισόδια. Παράταση παίρνουν επίσης η άλλη σειρά της ΕΡΤ “Ηλέκτρα”, τα τηλεπαιχνίδια Switch και “Πες την Λέξη” και οι εκπομπές “Μαμά-δες” και “Μπαμπά-δες”.

Τέσσερις προτάσεις για την επόμενη σεζόν μελετά ο Νίκος Μουτσινάς. Ο ΑΝΤ1 τον θέλει για μια θέση στην επιτροπή του Your Face Sounds Familiar. έγινε μια επαφή με το Mega χωρίς κάτι συγκεκριμένο, ενδιαφέρον έχει δείξει και ο Alpha για show ή εκπομπή, ενώ πρόταση έχει γίνει και από την Barking Well Media του Νίκου Κοκλώνη που του προσφέρει πληθώρα επιλογών. Πάντως μία απ’ αυτές τις προτάσεις αφορά και συμμετοχή σε κωμική σειρά της επόμενης σεζόν την οποία και καλοβλέπει.

Με την κωμωδία «Πνίξε τη Γιολάντα» της οποίας γράφει το σενάριο ετοιμάζεται να επιστρέψει τηλεοπτικά ο Λάκης Λαζόπουλος όπως αποκάλυψε ο ίδιος στην εκπομπή «Πάμε Δανάη». Ο δημιουργός βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον ΣΚΑΪ που θέλει πακέτο με τη σειρά των 20 επεισοδίων και την αναβίωση του «Αλ Τσαντίρι Νιουζ».

Στο Open σκέφτονται την επόμενη σεζόν να επενδύσουν σοβαρά σε show και ριάλιτι με τη μεταφορά εκεί από το Star του Fame Story αλλά και την αναβίωση του Big Brother με μία celebrity εκδοχή του.

 

READ MORE

ΤΙΒΙΛΟΥΡΑ

LATEST NEWS