ΤΙΒΙΛΟΥΡΑ

Φερεντίνος v. Τρύφωνος

Μαρίνος Νομικός

Με την Κατερίνα Καραβάτου στην παρουσίαση και τους Στέλιο Κουδουνάρη, Δημήτρη Σκουλό και τη δικιά μας Σοφία Χατζηπαντελή στην κριτική επιτροπή επιστρέφει από τη Δευτέρα στο Sigma το My Style Rocks που θα προβάλλεται καθημερινά στις  15:20.  Αμέσως μετά ακολουθεί η πρεμιέρα του μαγειριάλιτι “Η Μαμά μου Μαγειρεύει Καλύτερα από την Δική σου” με τον Μάρκο Σεφερλή και τον Έκτορα Μποτρίνι ενώ στις 19.00 επιστρέφει ακόμα ένας παλιός γνώριμος του Sigma, ο “Μονομάχος” με τον Χρήστο Φερεντίνο. Το θρυλικό τηλεπαιχνίδι που είχε γνωρίσει δόξες όταν μεταδιδόταν πρo 20ετίας από το Star είναι από τα δυνατά φετινά χαρτιά του ΣΚΑΪ και του Sigma και η μοναδική ίσως ευκαιρία για τον Χρύσανθο Τσουρούλλη να σταυρώσει κανένα lead in της προκοπής για τις ασθμαίνουσες “Τομές στα γεγονότα”.

Ο “Μονομάχος” θα είναι απέναντι από το νέο format του Alpha Tipping Point όπου ο Τάσος Τρύφωνος, παίκτες και τηλεθεατές θα περιμένουν υπομονετικά τη μηχανή του αγγλικού τηλεπαιχνιδιού να σπρώξει τα “κέρματα” για να προχωρήσουν. Δεν είναι κι από τα πιο συναρπαστικά concept και πολύ πιθανό να ζοριστεί απέναντι στον οικείο -και πολύ πιο γρήγορο και αγωνιώδη- “Μονομάχο”.

“Πρωινό Σουσού” είναι ο τίτλος της νέας καθημερινής εκπομπής του Open που θα παρουσιάζει η Ελένη Τσολάκη έχοντας στο πλευρό της τον Ποσειδώνα Γιαννόπουλο, τον Νίκο Γεωργιάδη, τη Μαίρη Αυγερινοπούλου και τον Δημήτρη Μηλιόγλου.

Διαφορετικό απ’ ότι μας είχε συνηθίσει μέχρι τώρα το concept της νέας τηλεοπτικής δουλειάς της Κατερίνας Ζαρίφη στο Open. H εκπομπή “Οδός Ζαρίφη 2” θα έχει ως σκηνικό ένα σπίτι που υποτίθεται βρίσκεται στη διεύθυνση του τίτλου με ιδιοκτήτρια την παρουσιάστρια και τους συνεργάτες της Αντώνη Παπαηλία, Δημήτρη  Αλεξάνδρου και Άννα Ζηρδέλη να υποδύονται συγκεκριμένους ρόλους. Απ’ ότι φαίνεται η εκπομπή θα είναι scripted και μέσα από τα σκετσάκια θα σχολιάζεται η επικαιρότητα αλλά και πτυχές της καθημερινότητας.

Ο ΣΚΑΪ θέλει να βγάλει στον αέρα το νέο, τύπου Survivor, ριάλιτι I’m Celebrity Get Me Out of Here τον Οκτώβριο ωστόσο δεν έχουν κλείσει ακόμα τα σελέμπριτι που θα συμμετέχουν. Οι μόνοι σίγουροι είναι το ζευγάρι των παρουσιαστών Γιώργος Λιανός, και Καλομοίρα συν μερικοί επώνυμοι που γνωστοποίησαν οι ίδιοι τη συμμετοχή τους, όπως ο δημοσιογράφος της εκπομπής Breakfast@star Κωνσταντίνος Μίχο.

Η δραματική σειρά, «Μετά τη φωτιά», έρχεται στο νέο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 και αφηγείται τις ιστορίες τριών γυναικών (Ντόρα Μακρυγιάννη, Άλκηστις Ζιρώ και Ελπίδα Νικολάου) οι οποίες, μετά από ένα καταστροφικό γεγονός, καταφέρνουν να πάρουν τη ζωή τους στα χέρια τους. Έντονα συναισθήματα και ανατροπές, ανείπωτα μυστικά, δυνατές ερωτικές ιστορίες και αλυσιδωτές συγκρούσεις, σε μια σειρά που βασίζεται σε ένα πραγματικό γεγονός που συνέβη στη Γαλλία το 1897.  H σειρά βασίζεται στο Le Bazar de la Charité των Catherine Ramberg και Karine Spreuzkouski, σε σκηνοθεσία Alexandre Laurent, μια παραγωγή της Iris Bucher για την Quad Television, σε συμπαραγωγή με το TF1 και σε συνεργασία με το Netflix.

Μπορεί ένα σκοτεινό γεγονός να σε οδηγήσει στο φως και στην κάθαρση; Η νέα δραματική σειρά του Mega «Το Ναυάγιο» , με φόντο ένα τραγικό ιστορικό γεγονός που σημάδεψε την πρόσφατη ιστορία της Ελλάδας, έρχεται το φθινόπωρο στη μικρή οθόνη (στην Κύπρο μέσω του Alpha). Μια ιστορία επιβίωσης βασισμένη στο ομότιτλο βιβλίο του Σπύρου Πετρουλάκη σε σενάριο Γιώργου Κόκουβα και σκηνοθεσία  Γιάννη Χαριτίδη. Πρωταγωνιστούν οι Γιάννης Στάνκογλου, Αναστασία Παντούση, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Λεωνίδας Κακούρης, Γιώργος Χρυσοστόμου, Έκτορας Λιάτσος, Μιχαήλ Ταμπακάκης, Δημήτρης Καπουράνης, Αθηνά Ροδίτου και πολλοί άλλοι.

 

 

 

READ MORE

ΤΙΒΙΛΟΥΡΑ

LATEST NEWS