ΤΙΒΙΛΟΥΡΑ

Χριστιάνα... Night Show;

Μαρίνος Νομικός

Τελικά μετά την καταγγελία της ΕΡΤ στην EBU και υπό τον φόβο να υπάρξουν σοβαρές επιπτώσεις στη συνεργασία όχι μόνο με την ελληνική δημόσια τηλεόραση αλλά και τον μεγαλύτερο ευρωπαϊκό ραδιοτηλεοπτικό φορέα, το ΡΙΚ υποχώρησε και ακύρωσε τη συμφωνία με το Star Ελλάδας και την Barking Well που προνοούσε ότι ο νικητής του επερχόμενου reboot του Fame Story θα εκπροσωπούσε την Κύπρο στη Eurovision του 2024, όπως γράφει το σημερινό Cappuccino του “Πολίτη”. Το ΡΙΚ αποφάσισε να διοργανώσει εθνικό τελικό για την επιλογή του εκπροσώπου μας στον διαγωνισμό, παράλληλα όμως διατηρεί το δικαίωμα προβολής του Fame Story προς μεγάλη απογοήτευση του Omega.

Βέβαια το ερώτημα παραμένει. Στ’ αλήθεια χρειάζεται το ΡΙΚ ένα πρόγραμμα σαν το Fame Story. Δεν είναι ασυνήθιστο ή μεμπτό εθνικές τηλεοράσεις να προβάλλουν ριάλιτι και talent shows (το BBC το κάνει εδώ και δεκαετίες) όμως μιλάμε για δίκτυα με παράδοση και εκπαιδευμένο κοινό, όχι το ΡΙΚ της βράκας και της σαγιάς όπου οτιδήποτε παράχθηκε στον 21ο αιώνα μοιάζει παράταιρο στο απαρχαιωμένης νοοτροπίας και αισθητικής πρόγραμμά του. Σίγουρα πάντως θα βγει κερδισμένο από ένα πρόγραμμα του βεληνεκούς του Fame Story γιατί ακόμα και 10% (στην καλύτερη περίπτωση) να γράφει θα είναι τεράστια επιτυχία για το ΡΙΚ των μονοψήφιων, αφήστε που έτσι μπορεί να γυρίσει να το δει καμιά ψυχή κάτω των 50 έτσι για αλλαγή.

Από την άλλη είναι άραγε ευχαριστημένοι στο Star με το ότι θα προβάλλεται το πρόγραμμά τους από το γερασμένο και με μηδενικό νεανικό κοινό ΡΙΚ και όχι από το Omega που τα πάει σαφώς καλύτερα με τους νέους και προβάλλει ήδη με επιτυχία πολλά από τα προγράμματα του ελλαδικού καναλιού; Ήρεμα ρωτάμε...

Η Χριστιάνα Αριστοτέλους επιστρέφει στην prime time τέσσερα χρόνια μετά το αναιμικό Soundtrack of Love. Σύμφωνα με το TV Μανία, η παρουσιάστρια του “Με αγάπη Χριστιάνα” (που εννοείται πως συνεχίζει για όγδοη σεζόν) θα αναλάβει ένα εβδομαδιαίο, βραδινό show στα πρότυπα των αμερικανικών late night με επώνυμους καλεσμένους που θα υποβάλλονται σε διαφορετικές, τολμηρές, ανακρίσεις με χιούμορ, θα παρουσιάζει αθέατες πλευρές της ζωής της ενώ θα παίζει μαζί τους και διάφορα ευρηματικά παιχνίδια. Βασικά θα είναι κάτι ανάμεσα στην Ellen και στο... Λούης Night Show; Δεν ξέρουμε πως θα το πάρει ο αδιαφιλονίκητος βασιλιάς της prime time αλλά η αλήθεια είναι πως λίγος -υγιής- ομόσταυλος ανταγωνισμός δεν έβλαψε ποτέ κανέναν. Το -ατιτλοφόρητο- ακόμα show αναμένεται μέσα στον Οκτώβριο.

Το ΡΙΚ έκοψε την εκπομπή  «Εκείνη & Εκείνοι” και μια τελείως αιφνιδιασμένη Αθηνά Χάλκου απασφάλισε στο Facebook ζητώντας εξηγήσεις από τη διεύθυνση για την ξαφνική και μονομερή διακοπή της συνεργασίας.

Μπορεί ο Μουτσινάς να ορκίζεται (σχεδόν) ότι θα απέχει από τη νέα σεζόν για να ξεκουραστεί, όμως ξέρουμε πως αυτό είναι εξαιρετικά δύσκολο καθότι είναι και περιζήτητος. Τον διεκδικούν τόσο η αναβίωση του Your Face Sounds Familiar στον ΑΝΤ1 όσο και το Fame Story του Star - αμφότερα για κριτική επιτροπή. Όσο για την παρουσίαση του Your Face ακούγεται πολύ έντονα το όνομα της κολλητής του Ζέτας Μακρυπούλια, στην οποία έγινε πρόταση και το σκέφτεται.

Καμία τηλεοπτική κόντρα ή ρήξη δεν κρατάει για πάντα, ειδικά όταν εμπλέκεται εκπομπή και χρήμα. Σάκης Τανιμανίδης και Γιώργος Μαυρίδης θάβουν το τσεκούρι του πολέμου (αν θυμάστε μας είχαν ζαλίσει ένα διάστημα με το απελπιστικά δημόσιο “τέλος της φιλίας τους”) για να τις ανάγκες του reboot του World Party στον ΑΝΤ1, της ταξιδιωτικής εκπομπής που τους έκανε γνωστούς και στην οποία επιστρέφουν τώρα που τα τηλεοπτικά τους δεν είναι και στην καλύτερή τους φάση.

Έχεις ζήσει τη ζωή σου όπως πραγματικά θα ήθελες; Έχεις πραγματοποιήσει όλα τα όνειρά σου; Βάζεις σε προτεραιότητα τα «πρέπει» ή τα «θέλω»; Ποια είναι, τελικά, τα σημαντικά και ποια τα ασήμαντα σε αυτή τη ζωή; «O πρώτος από εμάς», η νέα δραματική σειρά, έρχεται τον Σεπτέμβριο στον AΝΤ1 για να μας κάνει να αναρωτηθούμε για όλα τα παραπάνω. Τα γυρίσματα της νέας δραματικής κομεντί του ΑΝΤ1 ήδη ξεκίνησαν με πρωταγωνιστές τους Μάριο Αθανασίου, Λένα Δροσάκη, Βίβιαν Κοντομάρη, Αθηνά Οικονομάκου, Γιάννη Τσιμιτσέλη, Σπύρο Χατζηαγγελάκη κ.α.

Ο τραγουδιστής Ηλίας Βρεττός θα είναι τελικά ο παρουσιαστής του reboot του “Μεγάλου Παζαριού” που θα δούμε τη νέα σεζόν στον Alpha και στη θέση του Deal.

READ MORE

ΤΙΒΙΛΟΥΡΑ

LATEST NEWS