ΤΙΒΙΛΟΥΡΑ

ΤΙΒΙΛΟΥΡΑ: Απ’ το shame στο Fame;

Μαρίνος Νομικός

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης φρέσκος από την παραίτησή του από Υφ. Πολιτισμού βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Νίκο Κοκλώνη για μια θέση στην κριτική επιτροπή του reboot του Fame Story. Αυτά είναι τα ωραία, όχι να κάθεται να ασχολείται με τη σύνταξη των καλλιτεχνών που τον έβριζαν από την πρώτη μέρα. Στο Fame θα βρίσκεται στο στοιχείο του και ανάμεσα στο σινάφι του, ειδικά αν κλείσουν και οι Βίσση - Βανδή όπως φημολογείται (μία από τις δύο πάντως θεωρείται σίγουρη). Αν κλείσει θα είναι η δεύτερη φορά που ο Χατζηγιάννης θα συμμετέχει σε talent show μετά το The Final 4 που κράτησε λιγότερο κι απ’ τη θητεία του στο Υφ. Πολιτισμού.

Η επιτυχία του «IQ 160» (που προβάλλεται στην Κύπρο από το Omega) άνοιξε την όρεξη του Star για περισσότερες αστυνομικές σειρές. Οι «Μαύροι πίνακες» που θα δούμε από τη νέα σεζόν είναι μίνι σειρά 8 με 10 επεισοδίων με πρωταγωνιστή τον ακριβοθώρητο στην τηλεόραση Ανδρέα Κωνσταντίνου (Ουζερί Τσιτσάνης, Το τελευταίο σημείωμα, Καρτ Ποστάλ). Το σενάριο υπογράφουν ο ηθοποιός Μάριος Ιορδάνου και η Σοφία Καζαντζιάν, ενώ τη σκηνοθεσία αναλαμβάνει η Κατερίνα Φιλιώτου (Αυτή η νύχτα μένει, Έτερος εγώ).

O Δημήτρης Γκοτσόπουλος (Άγριες μέλισσες) προστέθηκε στο καστ του δεύτερου κύκλου της σειράς του Alpha “Παράδεισος των κυριών”.

Η “Μάγισσα” δεν είναι η πιο πολυαναμενόμενη σειρά της ερχόμενης σεζόν αλλά σύμφωνα με το περιοδικό TiViSirial και η ακριβότερη παραγωγή στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης με κόστος 10.000.000 ευρώ.

Ορφέας Αυγουστίδης, Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, Μαρία Πρωτόπαππα, Μαρία Τζομπανάκη, Στρατής Χατζησταματίου, Γιώργος Αμούτζας, Μαριλίτα Λαμπροπούλου, Δημήτρης Λάλος, Δανάη Παππά, Γιώργος Γεροντιδάκης, Δημήτρης Ήμελλος, Στέλιος Μάινας, Όλγα Δαμάνη και Μιχάλης Αεράκης συνεχίζουν στον τρίτο κύκλο του “Σασμού”. Στο καστ φαίνεται να εντάσσεται ο  Βασίλης Μπισμπίκης που θα υποδυθεί έναν σκοτεινό και διψασμένο για εκδίκηση τύπο που σχετίζεται με τους Σταματάκηδες.

Στο Open σκέφτονται να κάνουν talent show με ηθοποιούς, όπως ήταν το πρώτο Dream Show του Alpha με νικητή τον Αντρέα Γεωργίου (ναι, τον γνωστό) που είχε πάει άπατο (το είχαν βαφτίσει “Σιντρίμ Σόου”) και θέλουν διακαώς την Ελένη Ράντου για την παρουσίαση.

Ο Νίκος Μουρατίδης, βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Σκάι, ώστε να βρίσκεται από τη νέα σεζόν στο πλευρό της Φαίης Σκορδά.

Στη νέα σειρά της ΕΡΤ «Ηλέκτρα», αναμένεται να συμμετάσχει η κόρη της Εβελίνας Παπούλια, Αφροδίτη Λιάντου που έκανε το ντεμπούτο της ως Μυρτάλη στη «Γη της Ελιάς». Σύμφωνα με δημοσιεύματα για την ίδια σειρά συζητάει και η Εβελίνα Παπούλια με το ενδεχόμενο να δούμε μαζί μαμά και κόρη να είναι αρκετά πιθανό.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου θα είναι, όπως όλα δείχνουν, η νέα παρουσιάστρια του Shopping Star, μετά την αποχώρηση της Βίκυς Καγιά.

READ MORE

ΤΙΒΙΛΟΥΡΑ

LATEST NEWS