ΤΙΒΙΛΟΥΡΑ

ΤΙΒΙΛΟΥΡΑ: Γνώριμες συνταγές στο ΡΙΚ

Μαρίνος Νομικός

Για δύο ακόμα χρόνια ανανέωσε ο Λούης Πατσαλίδης την παραμονή του στον Alpha. Ο δημοφιλής κωμικός θα παρουσιάζει το Λούης Night Show σίγουρα μέχρι και τον Ιούνιο του 2025 που σημαίνει πως τότε θα κλείνει εννέα χρόνια στο κανάλι στο Λατσιών. Η εκπομπή του χρόνου ενδέχεται να υποβληθεί σε ραγδαίο λίφτινγκ σε όλους τους τομείς ώστε να ξεπεραστεί η φετινή απογοητευτική (από κάθε άποψη) σεζόν.

Με μια σειρά της ΕΡΤ ενισχύεται το καλοκαιρινό πρόγραμμα του Sigma. Η κωμωδία “Ζακέτα να πάρεις” με τις Ελένη Ράντου, Δάφνη Λαμπρόγιαννη και Φωτεινή Μπαξεβάνη ως γνήσιες Ελληνίδες μάνες κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 3 Ιουλίου στις 19.00 και θα μεταδίδεται καθημερινά την ίδια ώρα.

Με Μάρκο Σεφερλή στην παρουσίαση και τον διαβόητο Έκτορα Μποτρίνι στον ρόλο του κριτή έρχεται το φθινόπωρο το καθημερινό ριαλιτοπαίχνιδο «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου» του ΣΚΑΪ που εδώ θα δούμε από το Sigma (που ήδη μεταδίδει τρέιλερ για συμμετοχές).  Σε κάθε επεισόδιο συμμετέχουν δύο ομάδες των δύο ατόμων που έχουν συγκεκριμένο χρόνο για να εκτελέσουν τη συνταγή που έχουν επιλέξει. Μόνο ο ένας από τους δύο μπορεί να μαγειρέψει, ο άλλος βοηθά και καθοδηγεί ενώ το αντίπαλο ζευγάρι σχολιάζει και δοκιμάζει το πιάτο των αντιπάλων. Στο τέλος ο Μποτρίνι δοκιμάζει τα πιάτα και αναδεικνύει τον νικητή της ημέρας.

Κλείδωσε στο ΡΙΚ η νέα true crime σειρά «Στα όρια» από την εταιρεία παραγωγής του σκηνοθέτη Σταύρου Ποταμάρη. Η αστυνομική σειρά θα προβάλλεται δύο φορές την εβδομάδα στην prime time του κρατικού καναλιού και θα έχει ως κεντρικούς ήρωες δύο αστυνομικούς (Χριστόδουλος Μαρτάς και Μαργαρίτα Ζαχαρίου) που θα αναλαμβάνουν σε κάθε επεισόδιο και μια υπόθεση φόνου (που μπορεί να βασίζεται σε κάποιο πραγματικό έγκλημα, μπορεί και όχι) ενώ παράλληλα θα τρέχουν και οι προσωπικές τους ιστορίες. Τις υπόλοιπες τρεις νύχτες της εβδομάδας θα προβάλλεται η “Τρικυμία” (με μειωμένα επεισόδια) που φέτος έκανε την έκπληξη.

Μιλώντας για τον Σταύρο Ποταμάρη, η περσινή σειρά του στο ΡΙΚ «Το μυστικό της πεταλούδας» εντάσσεται από τη Δευτέρα 26/6 στο καλοκαιρινό πρόγραμμα του Open Ελλάδας. Θα μεταδίδεται καθημερινά Δευτέρα με Παρασκευή στις 17.00.

Μένουμε στο ΡΙΚ όπου από τη νέα σεζόν αυξάνονται σε τρία από δύο τα Κυπριώτικα Σκετς που θα προβάλλονται στην απογευματινή ζώνη ενώ προστίθενται δύο μόνιμα μέλη στο καστ. Επίσης όπως γράφει το Cappuccino του “Πολίτη” ο Θεόδουλος Κουλλαπή προορίζεται να αναλάβει πολιτιστική εκπομπή για να καλυφθεί το κενό που άφησε το αψυχολόγητο κόψιμο του Art Cafe της Μαρίνας Μαλένη ενώ σύμφωνα με το TV Μανία Μαριλένη Σταύρου και Ανδρέας Καβάζης συζητούν με το ημικρατικό για καθημερινή εκπομπή μαγειρικής. Το “Γευστικό ταξίδι” της Χρύσως Λέφου (που ξεκίνησε ήδη γυρίσματα σε χωριά του νησιού) μεταφέρεται στο Σαββατοκύριακο στις 18.30.

Μετά από δεκάδες δοκιμαστικά και αρκετό name dropping, ο Θάνος Κιούσης, περισσότερο γνωστός ως Τόνι Σφήνος, έκλεισε ως ο νέος παρουσιαστής του τηλεπαιχνιδιού 5X5 του ΑΝΤ1. Αυτό που έχει ενδιαφέρον είναι πως ο entertainer θα εμφανιστεί για πρώτη φορά ως... Θάνος Κιούσης, δηλαδή ο εαυτός του, και όχι με την προσωπικότητα του Τόνι Σφήνου με την οποία έχει καθιερωθεί. Να δούμε αν καταφέρει να προσαρμοστεί στην... κανονικότητα.

Η Barking Well ως γνωστόν ανέλαβε τη διαχείριση του ψυχαγωγικού τομέα του Open, γεγονός που προκάλεσε ρήξη των σχέσεων της εταιρείας του Νίκου Κοκλώνη με τον ΑΝΤ1 με τον οποίο συνεργάζονται στην εκπομπή “Ζήσε αλλιώς” της Σοφίας Αλιμπέρτη. Πλέον το κανάλι βρήκε πάτημα και κόβει την εκπομπή πρόωρα διακόπτοντας και τη συνεργασία με την παρουσιάστρια η οποία ούτως ή άλλως ανήκει στην Barking Well. Βέβαια δεν αποκλείεται το “Ζήσε αλλιώς” να μετακομίσει αλλού με επικρατέστερη νέα στέγη το Open.

READ MORE

ΤΙΒΙΛΟΥΡΑ

LATEST NEWS