ΤΙΒΙΛΟΥΡΑ

ΤΙΒΙΛΟΥΡΑ: Σαρώνει η «Τρικυμία»

Μαρίνος Νομικός

 

Μεγάλη επιτυχία για την “Τρικυμία” του ΡΙΚ. Η καθημερινή δραματική σειρά εποχής του ημικρατικού κατάφερε να μπει στα δέκα δημοφιλέστερα προγράμματα της εβδομάδας 29/5 - 4/6, σπάζοντας το μονοπώλιο των προγραμμάτων του Alpha και του Casa de Mikel. Συγκεκριμένα ήταν το επεισόδιο της 29ης Μαΐου που χτύπησε σχεδόν 48.000 τηλεθεατές και τερμάτισε στη δέκατη θέση της λίστας. Η σειρά εννοείται πως θα συνεχιστεί και τη νέα σεζόν αλλά για κάποιο λόγο που μόνο οι ΡΙΚάδες καταλαβαίνουν, με λιγότερα επεισόδια.

Η Barking Well Media αναλαμβάνει το ψυχαγωγικό κομμάτι του Open αφήνοντας την ενημέρωση στον κύριο μέτοχο του σταθμού Ιβάν Σαββίδη. Η εταιρεία του Νίκου Κοκλώνη
αναλαμβάνει τις παραγωγές των ψυχαγωγικών εκπομπών της Μπέττυς Μαγγίρα και της Ελένης Τσολάκη αλλά και ό,τι άλλο προκύψει μέσα στο επόμενο διάστημα για την ερχόμενη σεζόν αναφορικά με το ψυχαγωγικό κομμάτι ασκώντας ουσιαστικά καθήκοντα διεύθυνσης  προγράμματος.

Με ψήφους 4-1 και μία αποχή το ΔΣ της ΕΡΤ ενέκρινε την ανανέωση της «Αυλής των Χρωμάτων» και για τη σεζόν 2023 – 2024.

Παρά το γεγονός ότι δεν τάραξε ακριβώς και τα λιμνάζοντα νερά της τηλεθέασης το Dragon's Den θα συνεχιστεί και την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν στον ΑΝΤ1 αλλά με σημαντικές ανακατατάξεις. Ο Πωλ Ευμορφίδης δεν θα βρίσκεται πλέον στο πάνελ των κριτών-επενδυτών με τη θέση του να παίρνουν δύο άτομα καθώς η παραγωγή θέλει να τους αυξήσει σε έξι.

Σταμάτης Φασουλής, Εύη Δρούτσα, Καλομοίρα, Κώστας Καραφώτης, Γιώργος Θεοφάνους,  Φοίβος και Ανδρέας Μικρούτσικος είναι μερικά από τα ονόματα που συζητούν με την παραγωγή του reboot του Fame Story για διάφορα πόστα, από κριτική επιτροπή μέχρι προσωπικό της “σχολής”.

Την Παρασκευή 23 Ιουνίου ολοκληρώνεται στην Ελλάδα η καθημερινή σειρά του Open “Έρωτας φυγάς” (που εδώ βλέπουμε από το Omega)  η οποία έχει ήδη ανανεωθεί για την επόμενη σεζόν με τα γυρίσματα του δεύτερου κύκλου να έχουν ήδη ξεκινήσει.

Στην ΕΡΤ βρήκε τηλεοπτική στέγη η σειρά εποχής “Ηλέκτρα” που βασίζεται στο ομώνυμο, υπό έκδοση, μυθιστόρημα της Ελένης Καπλάνη η οποία υπογράφει και το “Μαύρο Ρόδο”.

Για τους πρωταγωνιστικούς ρόλους έχουν ήδη κλείσει η Αφροδίτη Λιάντου, η Έμιλυ Κολιανδρή και ο Μιχαήλ Ταμπακάκης. Την παραγωγή έχει αναλάβει η εταιρεία του Γιάννη Καραγιάννη (Άγριες Μέλισσες, Σασμός) ενώ στις αρχικές σκέψεις της ΕΡΤ είναι η σειρά να πάρει τη θέση του “Χαιρέτα μου τον Πλάτανο” που ολοκληρώνεται φέτος.

O ANT1 Κύπρου πρόσθεσε στο πρόγραμμά του την εκπομπή του ΑΝΤ1 Ελλάδος «Αρένα» με τη Μαρία Αναστασοπούλου που θα προβάλλεται κάθε Πέμπτη στις 00:10. και ασχολείται με κοινωνικά θέματα, δικαστικές υποθέσεις και εγκλήματα.

Αν και το φετινό Survivor All Star δεν πήγε στην Ελλάδα όπως ανέμεναν στον ΣΚΑΪ, ο Ατζούν υπόσχεται πως το επόμενο θα σαρώσει καθώς δεν θα θυμίζει σε τίποτα όσα είδαμε τα τελευταία χρόνια. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, το Survivor All Star 2 θα είναι πιο σκληρό, με πιο ανταγωνιστικά και δύσκολα αγωνίσματα και θα διαρκέσει μόλις 40 ημέρες. Οι Μαχητές θα είναι άγνωστα πρόσωπα στο τηλεοπτικό κοινό, ενώ στους Διάσημους θα βρίσκονται πρόσωπα που δεν μπήκαν στο φετινό, αλλά και αρκετοί που αποβλήθηκαν λόγω διάφορων παραβάσεων.

READ MORE

ΤΙΒΙΛΟΥΡΑ

LATEST NEWS