ΤΙΒΙΛΟΥΡΑ

Στον Alpha θα ξαναπούν κι ένα τραγούδι

Μαρίνος Νομικός

Γράφει ο Μαρίνος Νομικός

Ολοκληρώθηκε την περασμένη εβδομάδα η προβολή του «Πιο Αδύναμου Κρίκου» από την ΕΡΤ1 και όπως έγραψε ο παρουσιαστής Τάσος Τρύφωνος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook “έβγαλε το μαύρο κοστούμι και αποχαιρέτησε οριστικά αυτό το υπέροχο παιχνίδι μετά από έξι ολόκληρα χρόνια και 810 επεισόδια σε Ελλάδα και Κύπρο - ίσως τα περισσότερα που έκανε παρουσιαστής του «Κρίκου» παγκοσμίως”. Αυτό είναι αλήθεια όπως και το γεγονός ότι ο Τάσος παραμένει ο μοναδικός οικοδεσπότης στην ιστορία του format που το παρουσίαζε ταυτόχρονα σε δύο χώρες.

Μετά το “Εκείνο το καλοκαίρι” του Γιώργου Τσιάκκα ο Χρήστος Λούλης θα εμπλακεί για δεύτερη φορά με τις επιπτώσεις της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο, υποδυόμενος έναν μαχητικό δημοσιογράφο στη νέα σειρά Famagusta που ετοιμάζουν οι Ανδρέας Γεωργίου, Βάνα Δημητρίου και Κούλλης Νικολάου για λογαριασμό του Mega (στην Κύπρο θα τη δούμε από τον Alpha. Τα γυρίσματα της σειράς αναμένεται να ξεκινήσουν σύντομα σε Κύπρο, Αθήνα και Λονδίνο.

Το Omega εξέδωσε πανηγυρικό δελτίο τύπου για την πρωτιά της «αστυκωμικής» σειράς IQ 160 (με Σμαράγδα Καρύδη και Νίκο Κουρή) στη ζώνη της τη νύχτα της Κυριακής 14 Μαΐου με μερίδιο 15,2%. Αυτό που δεν ανέφεραν είναι ότι δεν ήταν νύχτα κανονικού ανταγωνισμού καθώς τα υπόλοιπα κανάλια διαμόρφωσαν το πρόγραμμά τους για τις τουρκικές εκλογές. Δηλαδή επέλεξες ως κανάλι να μην καλύψεις το γεγονός και μετά βγαίνεις και πανηγυρίζεις ότι ήρθες πρώτο επειδή απέναντι δεν έχει κάτι αντίστοιχο σε ψυχαγωγία; Σαν κομματάκι μικρόψυχο (και μεταξύ μας ανόητο) να χτυπάει αυτό...

Μιλώντας για αστυνομικές κωμωδίες, “Εκτός υπηρεσίας” όντως φαίνεται να βγαίνει η σειρά του ΑΝΤ1 με την τραγική χαμηλή τηλεθέαση που καταγράφει (6,5% και 5,5% την περασμένη Πέμπτη).

Μπορεί στην Κύπρο το MasterChef να μην απέδωσε τα αναμενόμενα, αντίθετα είχε την χειρότερη σεζόν του μέχρι τώρα, όμως στην Ελλάδα τα πήγε πολύ καλά απέναντι στον ζόρικο ανταγωνισμό του Survivor All Star, συνεπώς η ανανέωση του μαγειριάλιτι του Star για μια ακόμα χρονιά να είναι no brainer. Προκειμένου το κανάλι να μην έχει παρόμοια προβλήματα όπως όταν προσπάθησε να κλέψει τους τρεις κριτές ο Ατζούν για το Top Chef, θα τους κλειδώσει αεροστεγώς με κλειστό διετές συμβόλαιο ανεξαρτήτως του πότε θα βγει ο νέος κύκλος και πόσα επεισόδια θα βγουν τελικά στον αέρα.

Με πυρετώδεις ρυθμούς γυρίζεται αυτή την περίοδο το Secret Song του Alpha με παρουσιάστρια τη Ναταλία Γερμανού. Το γαλλικής προέλευσης format θα αποτελείται από επτά επεισόδια (άλλες πηγές αναφέρουν οκτώ) με το καθένα να περιλαμβάνει οκτώ ιστορίες με ισάριθμους καλεσμένους στο στούντιο (επώνυμους και μη) στους οποίους επιφυλάσσεται μία ενδιαφέρουσα έκπληξη που αφορά ένα “μυστικό” τραγούδι τους, δηλαδή κάποιο τραγούδι συνδέεται με μια ξεχωριστή στιγμή της ζωής τους. Θυμίζει αρκετά το Soundtrack of Love που προβλήθηκε χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία από τον Alpha Κύπρο το φθινόπωρο του 2019 με παρουσιάστρια την Χριστιάνα Αριστοτέλους.

Μέχρι στιγμής τα πρόσωπα που έχουν περάσει από το Φ είναι η Πέγκυ Ζήνα, ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος από τον «Παράδεισο των κυριών», ο Λάκης Παπαδόπουλος, η Μαριάννα Τουμασάτου, η Κάτια Δανδουλάκη (με τον Σταμάτη Κραουνάκη να της κάνει έκπληξη), η Ζωζώ Σαπουντζάκη που εμφανίστηκε στο πλατό για χάρη του Άγγελου Παπαδημητρίου, ο Πέτρος Πολυχρονίδης του «Τροχού της Τύχης» αλλά και ο ο περίφημος παππάς του «Σασμού» Μιχάλης Αεράκης.

 

 

 

 

READ MORE

ΤΙΒΙΛΟΥΡΑ

LATEST NEWS