LIFESTYLE

Έσκασε χωρισμός βόμβα – Ζευγάρι της ελληνικής showbiz χώρισε ένα χρόνο μετά το γάμο του

Lifenews

Απέκτησαν ένα γιο λίγους μήνες μετά

Χωριστούς δρόμους αποφάσισαν να τραβήξουν ένα χρόνο μετά τον γάμο τους ο γνωστός pastry chef και η γοητευτική σύντροφος του.

Ο λόγος για τον Διονύση Αλετρά, που σύμφωνα με το ρεπορτάζ πήρε διαζύγιο με τη βρεφονηπιοκόμο και σύμβουλο ψυχικής υγείας Νάγια Φωτοπούλου.

Το ζευγάρι είχε παντρευτεί τον Οκτώβριο του 2021 στην Εκάλη, λίγο προτού έρθει στον κόσμο ο μονάκριβος γιος του, ωστόσο, μέσα στο καλοκαίρι έγινε γνωστό πως οι δυο τους περνούσαν σοβαρή κρίση.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας Espresso, πρόσωπο από το περιβάλλον του Διονύση Αλετρά, ανέφερε: «Ουσιαστικά μεταξύ τους όλα έγιναν πολύ γρήγορα… Η εγκυμοσύνη ήρθε πριν καλά καλά γνωριστούν. Ήθελαν και οι δύο να γίνουν γονείς, ήταν ερωτευμένοι, αλλά τελικά η καθημερινότητα λειτούργησε εις βάρος της σχέσης τους. Δεν ήταν εύκολο για κανέναν από τους δύο γιατί αγαπούν πολύ το παιδί τους».

Όπως έγινε γνωστό, πρόσφατα εκδόθηκε το διαζύγιό τους, οπότε είναι πλέον και νομικά ελεύθεροι να κάνουν το επόμενο βήμα στη ζωή τους. Ο Διονύσης, πάντως, περνάει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί με τον γιο του, ανεβάζοντας μάλιστα συχνά φωτογραφίες του στο Ιnstagram.

Μάλιστα ο Διονύσης Αλέρτας έχει ήδη σβήσει από τον λογαριασμό του όλες τις φωτογραφίες με την πρώην σύζυγό του, κάτι που όμως δεν ισχύει και για τη Νάγια Φωτοπούλου.

READ MORE

LATEST NEWS