LIFESTYLE

Ελένη Φουρέιρα: Έβαλε τα κλάματα στη σκηνή μιλώντας για τον Μαζωνάκη (βίντεο)

LifenewsTeam

Το τραγούδι που του αφιέρωσε.

Mεγάλη συναυλία στα πλαίσια της Ημέρας Θετικής Ενέργειας έδωσε η Ελένη Φουρέιρα. Κατά τη διάρκεια της εκρηκτικής εμφάνισης της δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στην σοκαριστική είδηση του θανάτου του Γιώργου Μαζωνάκη. 

Μιλώντας για τον αγαπημένο σε όλους τραγουδιστή έβαλε τα κλάματα. 

«Επειδή σήμερα κλείνουμε δέκα μέρες από την ημέρα που χάσαμε ίσως τον σπουδαιότερο Έλληνα λαϊκό τραγουδιστή. Και όχι μόνο λαϊκό, τι λέω… Μία από τις σπουδαιότερες ψυχές. Έναν σπουδαίο καλλιτέχνη.

Έναν άνθρωπο που έσπασε στερεότυπα. Έναν άνθρωπο που δεν τον ένοιαζαν τα κουτάκια. Έβγαινε έξω από αυτά. Γιώργο, σ’ αγαπάμε και θα σ’ αγαπάμε για πάντα. Δεν έχεις φύγει ποτέ και δεν θα φύγεις ποτέ. Όσο ζω, Μαζώ», είπε κλαίγοντας και του αφιέρωσε το τραγούδι της «Alleluia». 

 

@trelaki26 Φουρέιρα για Μαζωνάκη: Όσο ζω Μαζώ Ημέρα Θετικής Ενέργειας 26 @Amita Motion #fyp #fy #mazonakis #foureira #amitamotion ♬ πρωτότυπος ήχος - Elli Agiannidi

READ MORE

LATEST NEWS