LIFESTYLE

Κώστας Δημητρίου: Απολογήθηκε δημόσια για την επίθεση που έκανε σε κυπριακή σειρά (Βίντεο)

Lifenews

«Απολογούμαι σε όσους με παρεξήγησαν»

Στην εκπομπή «Έλα να δεις» στο Omega βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης, 20 Οκτωβρίου ο Κώστας Δημητρίου, ο οποίος μεταξύ άλλων κλήθηκε να σχολιάσει τον πανικό που έγινε με μια ανάρτηση του, σχετικά με τη σειρά του Λώρη Λοϊζίδη, «Μια φορά κι ένα καιρό».

(Δες εδώ τι έγινε)

Συγκεκριμένα ο ηθοποιός σχολίασε σε ανάρτηση του πως η σειρά είναι αρκετά ακριβή, χωρίς καλό σενάριο, πυροδοτώντας ένα κύμα σχολίων από ηθοποιούς, όπου τάχθηκαν εναντίον του σπουδαίου ηθοποιού.

Ο Κώστας Δημητρίου θέλησε να πάρει θέση για το θέμα, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Μπορεί να έκανα λάθος που έκανα τη συγκεκριμένη ανάρτηση γι’ αυτό απολογούμαι. Εγώ δεν κατηγόρησα κανέναν. Μετά που διάβασα στα ΜΜΕ για την σεναριακή αποτυχία της σειράς σε σύγκριση με το διατυμπανιζόμενο project έγραψα πως είναι η ακριβότερη σειρά της Κύπρου.

Σε σύγκριση με το αποτέλεσμα που βλέπουμε που πάνε όλα αυτά τα λεφτά;… Όπως έλεγα πάντα τη γνώμη μου την είπα και τώρα… Δεν καταλαβαίνω τι γίνεται στη σειρά…Απολογούμαι σε όσους με παρεξήγησαν. Κατέβασα την ανάρτηση.

Δεν παίρνουν οι ηθοποιοί όλα αυτά τα λεφτά που κοστίζει η σειρά. Αν τα παίρνουν να κάνω μετάνοιες και να ζητήσω δέκα φορές συγγνώμη. Ξέρω πως δεν παίρνουν ούτε οι ηθοποιοί ούτε το συνεργείο τέτοια λεφτά. Εκείνες οι χιλιάδες ευρώ που πάνε».

Δες το απόσπασμα στο 12:40:

 

READ MORE

LATEST NEWS