LIFESTYLE

Ξέσπασε νέα κόντρα – Τα αρνητικά σχόλια του Κώστα Δημητρίου για τη νέα σειρά του Λώρη Λοϊζίδη

Lifenews

Κύμα αντιδράσεων από γνωστούς Κύπριους ηθοποιούς

Σε μια δημόσια τοποθέτηση προχώρησε ο Κώστας Δημητρίου για τη νέα σειρά του Λώρη Λοϊζίδη, «Μια φορά κι ένα καιρό», που προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1.

Συγκεκριμένα τα αρνητικά σχόλια του γνωστού ηθοποιού ενόχλησαν στενό συνεργάτη του Λώρη Λοϊζίδη, που προχώρησε σε μια ανάρτηση, «σφάζοντας» με τον γάντι τον ηθοποιό.

Συγκεκριμένα έγραψε: «Αυτή είναι η άποψη του κύριου Costas Demetriou B για την σειρά Μια φορά και έναν καιρό / Mia fora kai enan kairo . Αυτή είναι η συναδελφική αλληλεγγύη του κύριου Κώστα. Ο κύριος Κώστας φέρεται να ενοχλείται που συναδέλφοι του έχουν δουλειά. Ο κύριος Κώστας αντι να ασχολείται με τα του οίκου του προτιμά να ασχολείται με των άλλων. Ο κύριος Κώστας είναι παραγωγός τηλεοπτικής σειράς που προβάλλεται από το κρατικό κανάλι της Κύπρου για το οποίο φορολογούμαστε όλοι. «ΕΙΡΗΝΙ ΠΑΣΙ» Σάββατο Κυριακή στις 19:00 ΡΙΚ1 Δείτε την!».

Αξίζει να αναφερθεί πως μετά το ξέσπασμα δεκάδων Κύπριων ηθοποιών ο Κώστας Δημητρίου διέγραψε το σχόλιο του, ενώ ο γιος του Τόνυ Δημητρίου στάθηκε στο πλευρό των συντελεστών της σειράς του Λώρη Λοϊζίδη.

Κάτω από την ανάρτηση δεκάδες Κύπριοι ηθοποιοί τοποθετήθηκαν για το θέμα, σχολιάζοντας την επίθεση του Κώστα Δημητρίου. 

READ MORE

LATEST NEWS