LIFESTYLE

Μαρία Μουστάκα: Η πρώτη αντίδραση της μετά τη συνέντευξη του Κρίστοφερ Γκρέκο! (Φώτο)

Lifenews

Δες πως απάντησε σε όσα ανέφερε ο πρώην σύντροφος της

Τη δική του απάντηση σε όσα του καταλόγισε η Μαρία Μουστάκα στην εκπομπή «Ήρθε κι Έδεσε» πριν από λίγες ημέρες, έδωσε ο Κρίστοφερ Γκρέκο, το πρωί της Τετάρτης, 23 Μαρτίου.

Η ηθοποιός είχε αναφέρει στη συνέντευξη της πως ο πρώην σύντροφος της και πατέρας της κόρης τους απέχει από το μεγάλωμα της μικρής, ξεκαθαρίζοντας πως η ίδια μεγαλώνει μόνη της το παιδί τους. (Διάβασε εδώ όσα είχε αναφέρει)

Από την πλευρά του ο Κρίστοφερ Γκρέκο έδωσε τη δική του απάντηση, λέγοντας πως: «Στις αρρώστιες της μικρής, όταν είχε κάτι ήμουν δίπλα της στα πάντα. Ήταν τόσο υπερπροστατευτική, που όταν έγινε 3,5 χρονών η μικρή την πήρα μόνος μου να πάμε έναν περίπατο και της λέω αυτά τα πράγματα δεν είναι σοβαρά…

Κάποτε αν ακούει τη Μαρία να μου μιλά έντονα στο τηλέφωνο, να λέει καμιά κουβέντα παραπάνω επηρεάζεται η μικρή και μου μιλά το ίδιος. Βγαίνουμε από μία καφετέρια με τη μικρή και είναι μία παρέα και μου μιλούν. Φεύγοντας γυρίζει πίσω η μικρή και τους λέει "Δεν είναι έτσι όπως νομίζετε είναι τρελός"».

Δες τη συνέντευξη του: 

Μετά την προβολή της συνέντευξης, η Μαρία Μουστάκα προχώρησε σε μια αιχμηρή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, απαντώντας με τον τρόπο της στον Κρίστοφερ Γκρέκο.

Η ίδια έγραψε χαρακτηριστικά: «Γελάει και το παρδαλό κατσίκι».

 

READ MORE

LATEST NEWS