LIFESTYLE

Η Μαρία Μουστάκα για τον πρώην σύντροφο της Κρίστοφερ Γκρέκο: «Μεγαλώνω μόνη μου την κόρη μας»

Lifenews

Απασφάλισε η Κύπρια ηθοποιός

Σε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Ήρθε κι Έδεσε» και στη δημοσιογράφο Άννα Κριθαρίδου, προχώρησε η Μαρία Μουστάκα.

Η Κύπρια ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για τις σχέσεις της με τον πρώην σύντροφο της Κρίστοφερ Γκρέκο αλλά και για την κόρη που απέκτησαν στα 7 χρόνια κοινής πορείας.

Η νεαρή ηθοποιός μάλιστα αποκάλυψε πως ο πρώην σύντροφος της είναι απών από τη ζωή της κόρης τους, Γρηγορίας, προχωρώντας σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Το μωρό το μεγαλώνω μόνη μου, δεν έχω αρκετή βοήθεια από την άλλη πλευρά, σχεδόν καθόλου… Προσπαθούμε να κρατούμε τις ισορροπίες για το μωρό, μέχρι εκεί. Έχει πάρα πολλές υποχρεώσεις οπότε μπαίνει σε δεύτερη τρίτη μοίρα το μωρό.

Για μένα όμως δεν ισχύει αυτό. Δεν έχω πλέον τίποτα άλλο να πω. Ξέρεις, μερικές φορές είναι καλό να μιλούμε αλλά και να σιωπούμε. Άμα βλέπεις ότι κάποια πράγματα τα συζητάς μία δύο πέντε δέκα φορές και δεν βρίσκεις ανταπόκριση τι άλλο να κάνεις».

Η ίδια μίλησε και για τη σχέση της με τον πατέρα της, αποκαλύπτοντας πως δεν έχουν καμία επαφή, ξεκαθαρίζοντας πως τον έχει βγάλει εντελώς από τη ζωή της.

Δες τη συνέντευξη:

READ MORE

LATEST NEWS