PEOPLE

Απίστευτο! Έβγαλε το φόρεμα της και το έκανε μάσκα για τον κορωνοϊό (Βίντεο)

Lifenews

Έμεινε με τα εσώρουχα

Η εκτόξευση κρουσμάτων σε όλο τον κόσμο προκαλεί αναστάτωση, με τους επιδημιολόγους να παροτρύνουν τον κόσμο να φοράνε μέχρι και διπλή μάσκα για προστασία από τον κορωνοϊό.

Ένα απίστευτο βίντεο είδε το φως της δημοσιότητας, όταν μια γυναίκα έβγαλε το φόρεμα της για να το κάνει μάσκα, ενώ έμεινε με τα εσώρουχα της.

Το περιστατικό έγινε σε πόλη της Αργεντινής, με τις κάμερες κλειστού κυκλώματος του παγωτατζίδικου, να κατέγραψαν καρέ καρέ το συμβάν.

Όπως θα δεις, στο βίντεο διακρίνονται ένας πατέρας με τις τρεις κόρες του να πλησιάζουν τον πάγκο για να δώσουν την παραγγελία τους, ενώ μια γυναίκα μπαίνει στο εσωτερικό του καταστήματος με τα εσώρουχά της.

Η γυναίκα δεν φορά μάσκα και προσπαθεί να χρησιμοποιήσει το μαύρο φόρεμά της ως μάσκα με τους ιδιοκτήτες του καταστήματος να της κάνουν παρατήρηση και εκείνη να αντιδρά. Ο άνδρας από την άλλη, δεν μπορεί να πάρει τα μάτια του από πάνω της.

Βλέποντας ότι δεν τα καταφέρνει να δέσει το φόρεμά της γύρω από το πρόσωπό της, η γυναίκα φεύγει από το κατάστημα. Σύμφωνα με την εφημερίδα Cronica, η γυναίκα έφτασε στο παγωτατζίδικο με άλλα 10 άτομα, τα οποία δεν είχαν μαζί τους μάσκα. Η συγκεκριμένη φέρεται να είπε στους καταστηματάρχες: «Μη φωνάζετε για μάσκα, τώρα τη βάζω (εννοώντας το φόρεμα)».

READ MORE

LATEST NEWS