LIFESTYLE

Μεγάλος καβγάς στο Survivor ανάμεσα σε Σταυρούλα και Γιάννη - Μαζέψτε το νούμερο, είπε ο παίκτης

Lifenews

Η παίκτρια της μπλε ομάδας έσπρωξε τον αντίπαλό της

Στον στίβο μάχης για την 3η ασυλία του Survivor, η Σταυρούλα Χρυσαειδή και ο Γιάννης Περπατάρης είχαν μια έντονη στιγμή.

Η παίκτρια της μπλε ομάδας αντέδρασε με τον τρόπο που προσπάθησε ο παίκτης της Κόκκινης να επέμβει στο παιχνίδι φωνάζοντας και τον έσπρωξε. «Μαζέψτε τη» φαίνεται να είπε ο Γιάννης πιθανότατα σε άνθρωπο της παραγωγής.

Ύστερα, αποκάλεσε τη Σταυρούλα «νούμερο»  με την ίδια να το ακούει. «Νούμερο είσαι εσύ, ψευτοάντρα» του απάντησε έξαλλη και τον χειροκρότησε ειρωνικά, λέγοντάς του «μπράβο». 



Τη νίκη στην 3η ασυλία πήραν με 12-10 οι Μπλε με τη Σταυρούλα να φέρνει τον τελευταίο πόντο κόντρα στην Δαλάκα, με τη νίκη να είναι αφιερωμένη στον Σάββα και τον γιο του.

Η κόντρα Σταυρούλας - Περπατάρη συνεχίστηκε και μετά το τέλος του αγώνα με την παίκτρια των Μπλε να λέει ότι την ενόχλησε περισσότερο όταν ο αντίπαλός της είπε «πάρτε την από εδώ γιατί θα της ρίξω κανένα χαστούκι» με τον Σταμάτη Ταλαδιανό να ρίχνει λάδι στη φωτιά και η ένταση να ανεβαίνει επικίνδυνα.

Όταν τα πράγματα ηρέμισαν ο Γιάννης Περπατάρης ξεκαθάρισε πως ποτέ δεν θα έκανε κίνηση να χτυπήσει τη Σταυρούλα, τονίζοντας πως εκείνη τον έσπρωξε, ενώ η Ασημίνα Χατζηανδρέου στάθηκε στην πολύ καλή σχέση που είχε ο Γιάννης με τη Σταυρούλα λέγοντας ότι «έχουν ζήσει κάτι παραπάνω εδώ μέσα και δεν θα της έκανε κακό».

 

READ MORE

LATEST NEWS