LIFESTYLE

Emily in Paris: Έρχεται η 4η σεζόν σε δύο μέρη - Πότε κάνει πρεμιέρα - Βίντεο

Lifenews

Η νέα σεζόν θα κάνει δύο πρεμιέρες στις 15 Αυγούστου και τις 12 Σεπτεμβρίου.

Την είδηση γνωστοποίησε η πλατφόρμα, μέσω βίντεο στο οποίο οι πρωταγωνιστές καλούνται να περιγράψουν με τρεις λέξεις τον τέταρτο κύκλο.

Τα σχόλια των φίλων της σειράς

«Ευάλωτη», «άνω κάτω», «χαοτική», «εκδίκηση» και «holy f@@@ing shit», είναι μερικές από τις απαντήσεις που έδωσαν.

Ο νέος κύκλος ξεκινά με την Έμιλι (Lily Collins) κλονισμένη μετά τα δραματικά γεγονότα του γάμου της Καμίλ (Camille Razat) και του Γκαμπριέλ (Lucas Bravo), αναφέρει το Variety.

Τι να περιμένουμε στα νέα επεισόδια

Η πρωταγωνίστρια του Emily in Paris έχει συναισθήματα για δύο άνδρες, αλλά τώρα ο Γκαμπριέλ περιμένει παιδί με την Καμίλ. Ταυτόχρονα, επιβεβαιώθηκαν οι χειρότεροι φόβοι του Άλφι (Lucien Laviscount) για την Έμιλι και τον Γκαμπριέλ.

Η Σιλβί (Philippine Leroy-Beaulieu) έρχεται αντιμέτωπη με ένα δίλημμα από το παρελθόν της για χάρη του γάμου της, ενώ η μπάντα της Μίντι (Ashley Park) προετοιμάζεται για τη Eurovision, αλλά ξεμένουν από χρήματα.

 

Η χημεία ανάμεσα στην Έμιλι και τον Γκαμπριέλ είναι αδιαμφισβήτητη καθώς συνεργάζονται προκειμένου το εστιατόριό του να κερδίσει αστέρι Michelin, αλλά δύο μεγάλα μυστικά απειλούν να γκρεμίσουν όσα έχουν ονειρευτεί.

Αν και σε γενικές γραμμές οι προηγούμενες σεζόν του Emily in Paris γυρίστηκαν στη γαλλική πρωτεύουσα και άλλες περιοχές της χώρας, αυτή την περίοδο συνεχίζονται στη Ρώμη.

Πηγή: in.gr

READ MORE

LATEST NEWS