Το δημοφιλές ριάλιτι μόδας βρίσκεται στην τελική ευθεία και η ομάδα παραγωγής του Σκάι έχει ξεκινήσει ήδη τις προετοιμασίες για το τελευταίο επεισόδιο που θα αναδείξει και τη νικήτρια του α’ κύκλου.
Παρά τα χαμηλά ποσοστά τηλεθέασης τις πρώτες μέρες προβολής του, το «My Style Rocks» κατάφερε σύντομα να κατακτήσει την απογευματινή ζώνη στην Ελλάδα, ενώ ανεβαίνουν τα νούμερα και στην Κύπρο για λογαριασμό του Σίγμα.

Το θεματικό Gala της Παρασκευής αποδείχθηκε άξιος αντίπαλος στην εξαιρετικά δύσκολη ζώνη της prime-time κι έτσι, τα δύο κανάλια (Σκάι και Σίγμα) αποφάσισαν να επενδύσουν σε αυτήν τη δυναμική μεταδίδοντας τον μεγάλο τελικό είτε παραμονή Χριστουγέννων είτε παραμονή Πρωτοχρονιάς.
Σύμφωνα με πληροφορίες,
το επικρατέστερο σενάριο είναι η 24η Δεκεμβρίου και αξίζει να σημειωθεί ότι μέρος του τελικού θα μεταδοθεί ζωντανά μιας και η νικήτρια θα προκύψει κατά το ήμισυ από την ψηφοφορία του κοινού.