LIFESTYLE

Oλόγυμνος στην μπανιέρα: Ποιος γνωστός ηθοποιός ανέβασε αυτή τη φωτογραφία, μαζί με την κόρη του;

Lifenews

Άλλα, ο Torben Chris δεν ήταν διατεθιμένος να ανεχτεί τέτοιες ανοησίες και πέρασε στην αντεπίθεση χτυπώντας όχι μόνο όσους του άσκησαν κριτική αλλά και όσους τα βάζουν με τους μπαμπάδες που κάνουν μπάνιο με τα παιδιά τους. Πολλοί επικοινώνησαν μαζί του εξαιτίας της εκπομπής του ‘jydelogik’, στην οποία διερεύνησε τη σχέση των Δανών απέναντι στη γυμνότητα.

Comedian hits back at critics of pictures of dads bathing with their children

"Κάποιος μου είπε ότι είχε κατηγορηθεί για παιδοφιλία από έναν ξένο επειδή έκανε μπάνιο με την κόρη του. Κάποιος άλλος μου έγραψε ότι προειδοποιήθηκε για την "τάση" του στην παιδοφιλία επειδή είχε ανεβάσει στο facebook μία φωτογραφία της γαλλικής κοτσίδας της 11χρονης κόρης του στην οποία φαινόταν η πλάτη της. Υπήρχε μάλιστα ένας πατέρας του οποίου η γυναίκα θεωρούσε ότι είναι ακατάλληλο να δει μία κόρη τον πατέρα της να κατουράει." αναφέρει ο Δανός κωμικός και συνεχίζει:

"Ακούστε: παιδιά και ενήλικοι μπορούν να είναι γυμνοί μαζί." "Δεν υπάρχει τίποτα κακό με ένα πατέρα που πλένει τον πισινό και τον κόλπο της κόρης του όταν είναι παιδί. Αντίθετα, είναι αηδιαστικό να μην το πλένει κανείς και άδικο αν το πλένει μόνο η μητέρα. Αν δεν μπορούσαμε να κοιτάμε ο ένας τον άλλο γυμνοί, θα γεννιόμαστε με ρούχα. Το να είσαι γυμνός με το παιδί σου δεν είναι αηδιαστικό, αλλά φυσικό. Και ένας πατέρας στο μπάνιο με την κόρη του δεν είναι παιδοφιλία αλλά διασκέδαση!"

Torben Chris

 

READ MORE

LATEST NEWS