Με δάκρυα στα μάτια η Χριστιάνα Αριστοτέλους αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό πριν φύγει για να γεννήσει! - Βίντεο
Lifenews
20.09.2017
Η Χριστιάνα Αριστοτέλους, τρεις εβδομάδες μετά την πρεμιέρα της εκπομπής της, αποχαιρέτησε το απόγευμα της Τετάρτης, 20 Σεπτεμβρίου, το τηλεοπτικό κοινό, καθώς από μέρα σε μέρα αναμένει τον πελαργό.
Η παρουσιάστρια, ήταν φανερά συγκινημένα, καθώς πριν αποχαιρετήσει τους τηλεθεατές προβλήθηκε ένα βίντεο αφιέρωμα στην επί χρόνια συνεργάτιδά της, Βαρβάρα Ζαχαρίου, η οποία παντρεύεται το ερχόμενο Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου.
“Εγώ δεν θα σας αποχαιρετήσω… θα έχουμε πολύ συχνή επικοινωνία αυτό το διάστημα που θα λείπω… Όλο αυτό το διάστημα της εγκυμοσύνης δεν έπαψα ποτέ να σκέφτομαι όλες αυτές τις γυναίκες που προσπαθούν να αποκτήσουν ένα μωρό… Να συνεχίσετε να το παλεύετε… Σας ευχαριστώ για όλα. Σας αγαπώ για όλα αυτά τα χρόνια. Θα σας ενημερώσουμε για όλα όταν έρθει η στιγμή… Έχω άγχος, έχω αγωνία”, είπε χαρακτηριστικά, έχοντας τη βαλιτσούλα της στο χέρι.