LIFESTYLE

«Άσε ήσυχο τον άνδρα μου. Θέλεις να μου κλείσεις το σπίτι;»! Έξαλλη η Φαίη με την ξανθιά που ταλαιπωρεί τον Λιάγκα!

Lifenews

Το χάσμα που υπάρχει δεν γεφυρώνεται. Τζάμπα περίμεναν να υπάρξει ιστορική συμφιλίωση ανάμεσα στις δυο παρουσιάστριες. Η κοινή τους παρουσία στο θέατρο, απλώς επιβεβαίωσε τις σχέσεις οργής και μόνο με ένα... θαύμα θα βρεθεί λύση μακριά από τις δικαστικές αίθουσες. Όσοι τις παρακολούθησαν (το "YES!" ήταν ανάμεσα σε αυτούς) αντιλήφθηκαν αμέσως το ψυχροπολεμικό κλίμα αλλά και τα... νεύρα τους. Ούτε τα χαμόγελά τους για χάρη του φωτογραφικού φακού κατάφεραν να πείσουν ότι όλα είναι μέλι-γάλα. Γιατί πολύ απλά δεν είναι.

Το "YES!" πρώτο σας είχε αποκαλύψει ότι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν πρόκειται να κάνει πίσω στην αγωγή της σε βάρος του Γιώργου Λιάγκα και της Σάσας Σταμάτη από τους οποίους ζητάει συνολικά 520.000 ευρώ. Μέχρι στιγμής δεν αλλάζει στάση ούτε και μετά τη δημόσια έκκληση του Λιάγκα στον Γρηγόρη Αρναούτογλου να μεσολαβήσει για νε βρεθεί εξωδικαστική λύση. Η παρουσιάστρια του ALPHA θεωρεί ότι ο οικοδεσπότης του "Πρωινού" την προσέβαλε τόσο ως επαγγελματία όσο και ως άνθρωπο και δεν ζήτησε καν συγγνώμη μέσα από την εκπομπή του, ακόμη και μετά την κατάθεση της αγωγής.

"Δεν απάντησε καν"

Και η Φαίη όμως είναι πυρ και μανία με τη Σπυροπούλου. Η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 από την πλευρά της θεωρεί ότι η υπόθεση θα μπορούσε να λήξει χωρίς δικαστήρια, αν πραγματικά το ήθελε η Κωνσταντίνα. Κι αυτό γιατί σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της, "έγιναν προσπάθειες για να τα πουν από κοντά με τον Λιάγκα και να λυθούν όλες οι παρεξηγήσεις, όμως κάτι τέτοιο δεν έγινε αφού η Σπυροπούλου δεν απάντησε καν στα μηνύματα συμφιλίωσης που δέχθηκε και από τον Γιώργο και από κοινούς γνωστούς μας που πίεσαν για να "πάρει πίσω" την αγωγή".

READ MORE

LATEST NEWS