LIFESTYLE

Σταρ Κύπρος: Όταν ο Γεώργιος Γρίβας Διγενής έσυρε την ΠΕΤΡΑ ΤΟΥ ΡΩΜΙΟΥ! Και μόλις μάθαμε πως ο Διονύσιος Σολωμός είναι...Κύπριος - Βίντεο

Lifenews

Η βραδιά ξεκίνησε με τη Χριστιάνα Αριστοτέλους να σχολιάζει την εγκυμοσύνη της Κωνσταντίνας Ευριπίδου, η οποία διανύει τον όγδοο μήνα της κύησης.

Το μοντέλο ευχήθηκε να μην σπάσουν τα νερά πριν το επόμενο live (που θα είναι ο μεγάλος τελικός), αποκαλύπτοντας με αυτό τον τρόπο πως από μέρα σε μέρα θα γίνει μανούλα. Στην πρώτη δοκιμασία τα κορίτσια φόρεσαν παραδοσιακές στολές και χόρεψαν κυπριακούς χορούς, ενώ αμέσως ακολούθησε η διαδικασία των ερωτήσεων.

Εδώ ακριβώς ήταν που οι τηλεθεατές άκουσαν δυο υποψήφιες Star Κύπρος 2015 να κάνουν γκάφα. Συγκεκριμένα, η Έλενα Χαραλάμπους, που κλήθηκε να αναφέρει μερικούς σπουδαίους Κύπριους επιστήμονες και καλλιτέχνες,  είπε το όνομα του Διονύσιου Σολωμού, ο οποίος ως γνωστό είναι Έλληνας.

Η Χριστιάνα Αριστοτέλους διόρθωσε τη διαγωνιζόμενη, η οποία προσπάθησε να τα συμμαζέψει, λέγοντας ότι το ήξερε απλά το ανέφερε. Λάθος ήταν και η απάντηση της Ειρήνης Μιχαήλ η οποία ρωτήθηκε για την ιστορία της Πέτρας του Ρωμιού και τον ήρωα που κρύβεται πίσω από αυτήν. Το μοντέλο, που κατάγεται μάλιστα από την Πάφο, απάντησε μπροστά στα έκπληκτα μάτια κριτών και τηλεθεατών ότι ο ήρωας αυτός ήταν ο Γεώργιος Γρίβας Διγενής, συγχύζοντας, απ ότι φαίνεται, τον Διγενή Ακρίτα με τον Γρίβα Διγενή.

Καταλαβαίνοντας την γκάφα της, η Ειρήνη έχασε τα λόγια της προσθέτοντας ότι ο ήρωας πολέμησε τους «Συριανούς», συγχύζοντας τους φαίνεται με τους… Σαρακινούς.

Μια άλλη μεγάλη στιγμή του χθεσινοβραδινού live, πάντως, ήταν και ο χορός του Δημήτρη Αλεξάνδρου. Ο κριτής, την ώρα που οι διαγωνιζόμενες χόρευαν κυπριακούς χορούς, εξέφρασε την επιθυμία να ανέβει στη σκηνή για να χορέψει μαζί τους. Έτσι κι έγινε, με τον ίδιο να δηλώνει ενθουσιασμένος. Μετά τους χορούς και τα τραγούδια, ακολούθησε διαμάχη μεταξύ της Έλενας Χαραλάμπους και της Κωνσταντίνας Ευριπίδου.

Όταν ήρθε η ώρα η διαγωνιζόμενη να κριθεί για τη φωτογραφία της σε ένα κόνσεπτ με νεράιδες και ακροβατικά, είπε πως νιώθει αδικημένη από την Κωνσταντίνα Ευριπίδου, με την κριτή να της απαντά άμεσα, τονίζοντάς της πως οι τρεις τους είναι εκεί για να τις κρίνουν και αυτές να μαθαίνουν από τα λάθη τους.

Μάλιστα, όταν η Έλενα ανέφερε πως δεν εκτιμάται η προσπάθειά της, η Κωνσταντίνα τής είπε πως είναι πρόθυμη να τη βοηθήσει όποτε θέλει, όπως και τα υπόλοιπα κορίτσια. Στην τελευταία δοκιμασία οι διαγωνιζόμενες έπρεπε να παρουσιάσουν κάποιο ταλέντο τους, με τις περισσότερες να ερμηνεύουν κάποιο τραγούδι.

Στο τέλος της βραδιάς, η κοπέλα με τη χαμηλότερη βαθμολογία έπρεπε να αποχωρήσει από το παιχνίδι, ένα βήμα πριν τον μεγάλο τελικό της ερχόμενη Κυριακής. Η Ηλιάνα Αντωνίου ήταν αυτή που τελικά δεν τα κατάφερε και με το που ανακοινώθηκε το όνομά της ξέσπασε σε κλάματα.  


Ηλιάνα Αντωνίου 

Star Κύπρος 2015: Ξέσπασε σε κλάματα διαγωνιζόμενη που δεν εξασφάλισε εισιτήριο για τον τελικό - Βίντεο

 

Star Κύπρος 2015: Ο εκνευρισμός της Κωνσταντίνας Ευριπίδου με διαγωνιζόμενη on air

READ MORE

LATEST NEWS