LIFESTYLE

Θοδωρής Μισόκαλος: Ο αδελφός της Μενεγάκη χώρισε και φλερτάρει με γνωστή παρουσιάστρια

Lifenews

Η απόσταση όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ των πρόσφατων δημοσιευμάτων έπαιξε σημαντικά το ρόλο της, καθώς η Χαριτίνη ζει και σπουδάζει στην Κύπρο. Ο γοητευτικός αδερφός της Ελένης Μενεγάκη λοιπόν είναι και πάλι μόνος και το τελευταίο διάστημα πραγματοποιεί αρκετά νυχτοπερπατήματα. Την Παρασκευή βρέθηκε με φίλους του στο Teatro, ενώ το επόμενο βράδυ βρέθηκε με την αδερφή του, το Μάκη Παντζόπουλο και συνεργάτες της εκπομπής του Alpha, στο κέντρο που τραγουδά ο Πάνος Κιάμος και η Αγγελική Ηλιάδη.

Εκεί λοιπόν, σύμφωνα με το ρεπορτάζ και τις φωτογραφίες του περιοδικού ΟΚ εντοπίστηκε να φλερτάρει με μία επίσης πρόσφατα χωρισμένη όμορφη παρουσία. Ο λόγος για την Αντωνία Καλλιμούκου, η οποία μετά από 2,5 χρόνια σχέσης με τον επιχειρηματία Ιάσονα Συνετό, χώρισε. «Όπως όλα δείχνουν, δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν τα εμπόδια», ανέφερε πηγή στο περιοδικό.

To Σάββατο λοιπόν, στο Club22 οι δύο φρεσκοχωρισμένοι «συζητούσαν και χόρευαν όλο το βράδυ, κάνοντας πολλούς να μιλούν για την αρχή ενός νέου ειδυλλίου μεταξύ τους», αναφέρουν τα ρεπορτάζ. H ίδια πηγη που ήταν παρούσα συμπλήρωσε: «Δεν έχει συμβεί ακόμα κάτι μεταξύ τους. Εκείνος τη φλέρταρε διακριτικά και εκείνη ένιωθε κολακευμένη».

Δείτε στη συνέχεια τις φωτογραφίες, που τους απαθανάτισαν. Δεν ξέρουμε αν θα τους δούμε σύντομα μαζί, ωστόσο το μόνο βέβαιο είναι πως πρόκειται για ένα αρκετά ταιριαστό δίδυμο!

misokalos-kallimoukou (2)

misokalos-kallimoukou

READ MORE

LATEST NEWS