LIFESTYLE

H γυμνή φωτογράφιση, το ατύχημα στα παρασκήνια και η εντυπωσιακή πασαρέλα

Lifenews

Οι διαγωνιζόμενες κλήθηκαν αυτή τη βδομάδα να φωτογραφηθούν σε ένα κόνσεπτ που θύμιζε την ταινία American Beauty, όμως αντί για ροδοπέταλα γύρω τους είχαν φρούτα. Όπως κάθε φορά, οι κριτές τούς έκαναν ερωτήσεις και τις βαθμολόγησαν για τις απαντήσεις τους, ενώ έδειξαν τις ικανότητές τους και στην πασαρέλα.

Και οι δύο υποψήφιες έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, που η απόφαση για το ποια θα αποχωρήσει κρίθηκε μόνο με διαφορά 4 βαθμών. Τελικά στα καλλιστεία παρέμεινε η Βασιλική Δημητρίου, η οποία συνέχισε να υποβάλλεται σε δοκιμασίες μαζί με τις υπόλοιπες υποψήφιες για το στέμμα.

Αντωνία Αντωνίου

Η πασαρέλα αυτής της Κυριακής ήταν ίσως από τις πιο εντυπωσιακές του show, με τις διαγωνιζόμενες να υποστηρίζουν τις δημιουργίες της Αφροδίτης Hera και να κερδίζουν δεκάρια.

Παράλληλα με την πασαρέλα, οι διαγωνιζόμενες κλήθηκαν να κάνουν ένα χορευτικό για να διαφημίσουν ένα προϊόν. Στις δοκιμασίες αυτής της Κυριακής δεν υποβλήθηκε η Ηλιάνα Αντωνίου, η οποία είχε ένα μικρό ατύχημα στα παρασκήνια, όπως ανακοίνωσε η Χριστιάνα Αριστοτέλους στην έναρξη του live.  H διαγωνιζόμενη στραμπούληξε το πόδι της και κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά της σε ιδιωτική κλινική.  Το live τελείωσε χωρίς να υπάρξουν υποψήφιες προς αποχώρηση. 

 

READ MORE

LATEST NEWS