Σάλος έχει προκληθεί στα social media και συγκεκριμένα στα προφιλ του Κώστα Κοκκινάκη στο διαδίκτυο!
Μετά την δήλωσή του στο πλατό του Survivor Panorama και στην Ελεονώρα Μελέτη, πως θέλει τον Κωνσταντίνο Βασάλο για νικητή, οι φανατικοί θαυμαστές του παιχνιδιού του επιτέθηκαν με άγριος χαρακτηρισμούς για την γνώμη του.
Εκείνος δεν έμεινε άπραγος και για να μην δημιουργεί λανθασμένες εντυπώσεις αποφάσισε να απαντήσει στα υβριστικά σχόλια.
«για να τελειώνουμε με αυτό το θέμα.Ειπα ότι θα χαρώ αν κερδίσει ο Βασαλος,δεν είπα ότι δεν θέλω να κερδίσουν οι υπόλοιποι.Αν σέβεστε την άποψη μου όπως λετε δεν θα γράφατε αυτό το κείμενο αλλά θα έπρεπε να σας προβληματίσει αν έχετε διαφορετική άποψη για τους παίχτες γιατι εγώ σίγουρα τους γνωρίζω καλύτερα από εσάς.Με όλα τα παιδιά θα βρεθούμε και να είστε σιγουρη ότι θα λυθούν όλες οι παρεξηγήσεις.Σταματηστε όλοι εσείς να φανατιζεστε γιατί ήταν μόνο ένα τηλεοπτικό παιχνίδι!!!»