LIFESTYLE

Είναι επώνυµοι, ωραίοι, λαµπεροί και απολαµβάνουν τον έρωτά τους

Lifenews

ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΦΡΑΙΜ ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ

Είναι το νέο πολυσυζητημένο ειδύλλιο του νησιού. Ο γνωστός ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ, Γιώργος Εφραίμ και η επιτυχημένη παρουσιάστρια, διανύουν μια από τις πιο όμορφες φάσεις της ζωής τους μιας και είναι ερωτευμένοι. Αν και οι ίδιοι κρατάνε πολύ χαμηλούς τόνους στη σχέση τους εντούτοις δεν έχουν κανένα λόγο να κρύβονται πια, απολαμβάνοντας κοινές βόλτες και εξόδους.


ΝΕΟΠΤΟΛΕΜΟΣ ΛΟΥΤΣΙΟΣ
ΣΟΛΙΑ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ
Η σχέση τους πέρασε από πολλές διακυμάνσεις και τώρα περνά την καλύτερή της φάση. Πρόκειται για ένα αγαπημένο, ταιριαστό και όμορφο ομολογουμένως ζευγάρι. Η μικρότερη κόρη του Λυκούργου και της Νόνης Κυπριανού, έχει βρει τον έρωτα στα μάτια του Νεοπτόλεμου, κάτι που πλέον, δεν κρύβει.


ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΕΥΡΙΠΙΔΟΥ

Είναι από τα πιο όμορφα ζευγάρια της κυπριακής σόουμπιζ. Πριν από ένα περίπου χρόνο έβαλαν βέρα στο δεξί. Ζουν τον έρωτά τους και φροντίζουν να απολαμβάνουν όσο περισσότερο μπορούν ο ένας τον άλλον. Το μοντέλο και παρουσιάστρια, Κωνσταντίνα Ευριπίδου και ο ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ Νεκτάριος Αλεξάνδρου ζουν παράλληλα την απόλυτη ευτυχία μιας και σε πολύ λίγο καιρό θα κρατήσουν στην αγκαλιά τους την κόρη τους.


ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΕΡΚΗΣ ΆΝΤΡΕΑ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

Ο αρχηγός του Απόλλωνα Γιώργος Μερκής και το όμορφο μοντέλο αποτελούν ένα πολύ ταιριαστό ζευγάρι. Αν και στην αρχή της σχέσης τους ήθελαν να κρατήσουν χαμηλούς τόνους, τον τελευταίο καιρό δείχνουν να απολαμβάνουν τον έρωτά τους δημοσιεύοντας συχνά πυκνά φωτογραφίες τους στα social media. Πάνε μαζί παντού και πλέον δεν έχουν κανένα λόγο να κρύβουν τη σχέση τους. 


ΠΙΕΡΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΥ ΜΑΡΙΑ ΚΟΡΤΖΙΑ

Νέοι, ωραίοι, ερωτευμένοι και φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλο. Είναι μαζί τέσσερα χρόνια και η αγάπη τους ολοένα και δυναμώνει. Μια βραδιά σε ένα νυχτερινό μαγαζί στάθηκε η αφορμή για να εξελιχθεί μια απλή γνωριμία σε μία δυνατή σχέση και να αποτελούν σήμερα ένα από τα πιο όμορφα ζευγάρια της κυπριακής σόουμπιζ. Απολαμβάνουν την κάθε τους στιγμή και όπως λένε άτομα από το κοντινό τους περιβάλλον, είναι ζήτημα χρόνου να επισημοποιήσουν τη σχέση τους. 


ΝΕΟΚΛΗΣ ΣΚΟΥΡΟΥΜΟΥΝΗΣ  ΆΝΤΡΗ ΚΑΡΑΝΤΩΝΗ

Αυτή είναι από τις πιο όμορφες γυναίκες του νησιού, καθώς το 2011 αναδείχθηκε σταρ Κύπρος. Αυτός πρωταθλητής του Τζούντο. Οι δυο τους αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα επώνυμα ζευγάρια του νησιού. Είναι μαζί από το 2007, με τη γνωριμία τους να προέκυψε σε μία καφετερία, μια γνωριμία που από ό,τι φαίνεται υπήρξε καρμική, καθώς τον περασμένο Σεπτέμβριο ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας.


ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΕΒΕΛΙΝΑ ΚΥΡΑΣΤΑ

Είναι από τα ζευγάρια που προσπαθούν να κρατούν πολύ χαμηλούς τόνους, αποφεύγουν τα φώτα της δημοσιότητας και τις συχνές κοινές δημόσιες εμφανίσεις, ωστόσο οι δυο τους αποτελούν ένα από τα πιο όμορφα ζευγάρια. Ο Μιχάλης Κωνσταντίνου και η αγαπημένη του Εβελίνα, γνωρίστηκαν όταν ο πρώην διεθνής αγωνιζόταν στον Παναθηναϊκό. Παρά τα σκαμπανεβάσματα που πέρασε -όπως λέγεται- η σχέση τους, τελικά η αγάπη κατάφερε να νικήσει. Παντρεύτηκαν το 2008, δημιούργησαν τη δική τους οικογένεια και σήμερα είναι γονείς τριών παιδιών.


ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΣΤΕΛΛΑ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ

Αυτός είναι ένας από τους πιο γνωστούς Κύπριους ποδοσφαιριστές κι αυτή καθηγήτρια μαθηματικών. Η γνωριμία τους έγινε στο σχολείο, ωστόσο πιο κοντά ήρθαν όταν βρέθηκαν και οι δύο στην Αθήνα. Ήταν η περίοδος που ο αρχηγός του ΑΠΟΕΛ πήρε μετεγγραφή στον Παναθηναϊκό και η Στέλλα σπούδαζε. Από τότε είναι μαζί και κάθε χρόνο που περνά, δείχνουν ακόμα πιο αγαπημένοι. Ο Κωνσταντίνος ήξερε από την πρώτη στιγμή ότι η Στέλλα ήταν η γυναίκα της ζωής του και ότι αυτή η σχέση θα κατέληγε σε γάμο, όπως κι έγινε. Το 2009 ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου και τρία χρόνια μετά απέκτησαν τις δίδυμες κορούλες τους, Φένια και Νέλια. 

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΗΛΙΩΤΗ

Την ημέρα των ερωτευμένων ανήρτησαν μια φωτογραφία στα social media, αποκαλύπτοντας τη σχέση τους. Ο παρουσιαστής και αθλητικογράφος της εκπομπής του ΣΙΓΜΑ «Θύρα Σίγμα», Γρηγόρης Γεωργίου και η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος του ΡΙΚ, Κατερίνα Μηλιώτη, διανύουν μία από τις πιο όμορφες φάσεις της ζωή τους. Ο ένας απολαμβάνει τη συντροφιά του άλλου και από ό,τι φαίνεται αυτός ο έρωτας θα έχει διάρκεια, καθώς όσοι τους γνωρίζουν, λένε ότι ταιριάζουν πολύ. 


ΡΟΖΙΤΑ ΚΕΝΤΑΛΑ
CLAYDEE
Είναι από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια, αποκαλύπτουν τα άτομα από το στενό τους φιλικό περιβάλλον και μάλιστα, όπως λένε, πολύ σύντομα θα φάμε και κουφέτο. Η ξανθιά καλλονή, Ροζίτα Κεντάλα, φαίνεται πως βρήκε το άλλο της μισό στο πρόσωπο του ταλαντούχου τραγουδιστή και μουσικού παραγωγού Claydee. Μάλιστα, πριν λίγους μήνες έφεραν στον κόσμο τον καρπό του έρωτά τους, κάτι που τους έφερε ακόμα πιο κοντά.



HOVIG DERMIJIAN
ΑΡΕΤΗ ΦΟΙΝΙΚΑΡΙΔΟΥ
Ο γνωστός τραγουδιστής και η γλυκιά σχεδιάστρια, φαίνεται ότι ζουν ένα μεγάλο έρωτα. Το ζευγάρι, που είναι μαζί από το Φεβρουάριο του 2014, δεν διστάζει να μοιράζεται την αγάπη του στα social media και γιατί όχι άλλωστε, αφού οι δυο τους διανύουν μια από τις καλύτερές τους φάσεις.



ΚΡΙΣΤΟΦΕΡ ΚΟΥΤΡΟΥΖΑΣ
ΆΝΤΡΕΑ ΛΟΡΔΟΥ
Σε κάθε τους έξοδο καταφέρνουν πάντα να κερδίζουν τα βλέμματα προς το μέρος τους. Η σχέση του Κύπριου τενίστα ΚρίστοφερΚουτρουζά με την επιχειρηματία Άντρεα Λόρδου, μετρά αρκετό καιρό και όσοι τους ζουν από κοντά κάνουν λόγο για ένα μεγάλο έρωτα. Μάλιστα, πληροφορίες θέλουν το ερωτευμένο ζευγάρι σύντομα να ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας.



Πηγή: περιοδικό Ηello! τεύχος 34

READ MORE

LATEST NEWS