LIFESTYLE

Κυριάκος Πελεκάνος: «Δεν θέλω "Γλάστρα" για σχέση - Η σχέση μου με την Αριστοτέλους δεν μου έφερε μόνο θετικά»

Lifenews

Ο Κυριάκος Πελεκάνος, λέει πως έχει παίξει ρόλο η πλέον επωνυμία του λόγω μιας από τις επώνυμες σχέσεις του όμως... αν ο άλλος δεν έχει θέληση και πείσμα για τη δουλειά του δεν συνεχίζει να παραμένει στην κορυφή. Φέτος, εκτός από το γυμναστήριο και το personal training θα τον βλέπουμε και στην μικρή οθόνη και στο κανάλι του SIGMA όπου θα γυμνάζει μέχρι... τελικής πτώσης τους διαγωνιζόμενους προκειμένου να βρεθεί ο ομορφότερος Κύπριος. 

Σήμερα ανοίγει για πρώτη φορά τη καρδιά του στο ShowTime-cy και μιλάει για έρωτες, μίση, πάθη, για τις πρώην σχέσεις του αλλά και για τον ρόλο του στα ανδρικά καλλιστεία. 


Από τα γυμναστήρια ξαφνικά στα ανδρικά καλλιστεία σε ένα ρόλο που δεν είναι και... άγνωστος σε εσένα. Πως αισθάνεσαι που "τρυπώνεις" με το δικό σου τρόπο στην tv...

Μπορώ να πω ενθουσιασμένος, υπάρχει μια πάρα πολύ δυνατή ομάδα που έκτισε η παραγωγή του Σίγμα με επαγγελματίες του χώρου αυτού, κορυφαίους στον τομέα τους όπως η Αντιγόνη Τασουρή, ο Γιάννης Σαββίδης, ο Αντρέας Φαλάς, η Εβελυν Καζαντζόγλου, οπότε μ άρεσε η ιδέα να είμαι και εγώ, με τους συνεργάτες μου στο γυμναστήριο, μέρος ενός πρωτοποριακού, φιλόδοξου αλλά και επαγγελματικού εγχειρήματος. 

Στα πρώτα γυρίσματα του trailer αντιμετωπίσατε κάποιες δυσκολίες όπου και αναγκαστήκατε όλη η να κάνετε νέα πλάνα. Ήταν δύσκολο για μια τόσο μεγάλη ομάδα να ξαναρχίσει απ την αρχή....

Όταν υπάρχει όρεξη για δουλειά και αυτοί που αποτελούν την ομάδα είναι τελειομανείς ,οι δυσκολίες γίνονται ευκαιρίες για καλύτερο αποτέλεσμα. Νομίζω φάνηκε εκ του αποτελέσματος ! 

Ποιος θα είναι ο πραγματικός σου ρόλος στο Mr Cyprus... ?

Θα έχω τον ρόλο του coach φυσικής κατάστασης των παιδιών , αφού θα έρχονται στο Athletes Performance για προπόνηση , όπως επίσης και την οργάνωση και διεκπεραίωση κάποιων αθλητικών δοκιμασιών που θα υποβληθούν οι διαγωνιζόμενοι.

Έχεις ήδη γνωρίσει τους υποψήφιους του Mr Cyprus. Μπορεί να βρεθεί ο ομορφότερος Κύπριος που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στα διεθνή καλλιστεία.... ή θέλουν αρκετή δουλειά μπροστά τους..

Στην επιλογή που έγινε , μπορώ να πω ότι υπάρχουν κάποια  παιδιά που μπορούν να εκπροσωπήσουν την Κύπρο μας στα διεθνή καλλιστεία . Δουλειά εννοείται ότι θέλουν όλοι , αλλιώς θα ξέραμε από τώρα τον νικητή ! Έτσι κ αλλιώς ο κόσμος θα αποφασίσει μέσα από τις δοκιμασίες τις φωτογραφήσεις, τα live, ποιος πληροί τα κριτήρια για το πακέτο που λέμε Mr Cyprus ! 

Παρουσιάστρια η κουκλάρα Έβελυν Καζαντζόγλου. Ποια η γνώμη σου και τι απαντάς στις φήμες που σας ήθελαν για λίγο καιρό ζευγάρι.... Ακούστηκε και αυτό και το ξέρεις φαντάζομαι

Δυστυχώς "ναι" ακούστηκε αυτό και μάλιστα ήρθε σε περίεργη φάση της ζωής μου αλλά όλοι ήξεραν ότι κάτι τέτοιο δεν συνέβαινε, δεν ήταν όμως σωστό ούτε για μένα αλλά ούτε για την  Εβελυν.
Για την Εβελυν τι να πω? Ότι είναι εντυπωσιακή, επαγγελματίας και από τις καλύτερες σ ότι κάνει? Αυτό το ξέρουν όλοι. Αυτό που πιστεύω δεν ξέρουν είναι ότι είναι και γ…ώ τα άτομα! Cool άτομο, γεμάτη ζωντάνια , πανέξυπνη πολύ καλός χαρακτήρας και με απίστευτες ατάκες !

Η ζωή σου από δω και μπρος είναι γεμάτη. Δουλειά, δουλειά, δουλειά. Υπάρχει ελεύθερος χρόνος για να δεις τον Κυριάκο και όχι τον personal trainer και ιδιοκτήτη γυμναστηρίου....

Δυστυχώς ελάχιστος. Από την μια λες δόξα το Θεό που έχω δουλειά , από την άλλη δεν μπορείς να κάνεις κάποια πράγματα για  σένα. Προσπαθώ όμως όσο μπορώ να είμαι με την βαπτιστική μου , τους φίλους μου και να βγαίνω και καμιά φορά.


Δύο επώνυμες σχέσεις είχαν μέχρι στιγμής δει τα φώτα της δημοσιότητας. Στην πρώτη ήσουν απόμακρος και τα ΜΜΕ ενώ στην δεύτερη ήσουν ποιο αποκαλυπτικός ακόμα και στα social media δείχνοντας τα πραγματικά σου συναισθήματα.... Ήσουν πιο ερωτευμένος με την δεύτερη σου σχέση και το έδειξες ή απλά ξεπέρασες το πρώτο σοκ λόγω του ότι υπήρχε απειρία στο να "μιλάς" για τα προσωπικά σου....

Δεν κρύβω τα προσωπικά μου όταν είμαι καλά. Όταν ερωτεύομαι ερωτεύομαι δεν υπάρχει πιο πολύ ή πιο λίγο. Στην πρώτη σχέση δεν χρειαζόταν να αποκαλύψω κάτι στα social media, αφού τα ήξεραν όλα ή έλεγαν ότι τα ήξεραν όλα πριν από μένα…! Ακούσαμε τότε απίστευτα πράγματα. Στον  πρωτόγνωρο για μένα αυτό που συνέβαινε και ίσως να ’ταν ένας τρόπος να προφυλασσόταν η σχέση.  Η δεύτερη σχέση απλά κυλούσε σε πιο normal ρυθμούς με όλες τις ιδιαιτερότητες που είχε.

Αρκετοί λένε πως ο Κυριάκος Πελεκάνος έγινε γνωστός λόγω της πρώτης επώνυμης σχέσης του. Πιστεύεις πως αυτό βοήθησε όντως ή είναι κάτι που σε ενοχλεί....

 Haters will always hate και στην Κύπρο το έχουμε κάνει επάγγελμα., Γι ’αυτό και συχνά, ξοδεύω αρκετά λεφτά και ενέργεια στην εκπαίδευση από τους καλύτερους στην Αμερική και Ευρώπη , ώστε να γίνομαι καλύτερος σ αυτό που επέλεξα να είμαι , σ αυτό που κάνω σαν γυμναστής. Από την άλλη, αν πω ότι δεν έπαιξε  ρόλο η σχέση εκείνη θα είμαι ψεύτης. Αλλά μπορώ να σου πω με σιγουριά , ότι δεν ήταν μόνο θετικά που έφερε όπως πιστεύουν αρκετοί.

Σαν άντρας, ερωτεύεσαι εύκολα ή δύσκολα. Τι πρέπει να έχει μια γυναίκα για να σε κερδίσει...

Λατρεύω τα mind games ! Άρα δύσκολα ερωτεύομαι και γι αυτό δεν θέλω γλάστρα δίπλα μου. Πάνω απ’ όλα θέλω να ναι ΑΛΗΘΙΝΗ γυναίκα,  Nα μ αγαπά όπως θέλω , να με φροντίζει όπως θέλω και να με σέβεται όπως θέλω. Να ΄ναι σίγουρη θα τα έχει πίσω και με το παραπάνω. Στο μυαλό μου έχω την εικόνα της τέλειας οικογένειας, ίσως γι αυτό να είμαι μόνος μου ακόμα.

Θα έπεφτες στα πατώματα για μία γυναίκα ? Κι αν έχεις πέσει...

Να πληγώθηκα σε σχέση μου , εννοείται, όπως όλοι, για διάφορους λόγους . Αλλά στη ζωή έχεις να αντιμετωπίσεις  πολύ πιο σημαντικά πράγματα και να μην σε λυγίσουν , από το να πέσεις στα πατώματα για κάποια που δεν άξιζε…

Είσαι από τους άντρες που κάνουν μακροχρόνιες σχέσεις. Τι μπορεί να κάνει τον Κυριάκο Πελεκάνο να πει τέλος σε μία σχέση και να πει χωρίζουμε?

Το νιώθεις όταν η σχέση έχει τελειώσει. Όταν με το άτομο που είσαι πλέον δεν αγκαλιάζεσαι το ίδιο, δεν φιλιέσαι το ίδιο, δεν έχεις την ίδια λαχτάρα να το δεις, τότε ξέρεις τελείωσε. Για να φτάσεις φυσικά εκεί με κάποιο τρόπο ο ‘’ άνθρωπος ‘’ σου σε πλήγωσε ,σε έκανε να νιώσεις άσχημα. 


Έχω την εικόνα πως ο Κυριάκος Πελεκάνος είναι σκληρός άντρας και σπιτόγατος. Βγαίνεις έξω, πίνεις, διασκεδάζεις ? Πως σκοτώνεις τον χρόνο σου και πως διασκεδάζεις...

Μ αρέσει να είμαι σπίτι, ίσως επειδή λείπω όλη μέρα απ αυτό. Διασκεδάζω όπως όλοι μας , και μπορώ να πάω παντού ! Καλή παρέα να υπάρχει είτε είσαι σε μια ταβέρνα, σ ένα καλό εστιατόριο, σ ένα ροκάδικο , πάνω στα βουνά με την μηχανή ή σ ένα σπίτι με αυτούς που θέλεις!

READ MORE

LATEST NEWS