LIFESTYLE

ΜΕΛΑΝΗ ΣΤΕΛΙΟΥ: «Ναι, ισχύουν οι φήμες για το Ρουά Ματ»

Lifenews

Ισχύουν τελικά οι φήμες και τα δημοσιεύματα ότι κατεβαίνει το «Ρουά Ματ»;.

Ναι, ισχύουν.  

Εσείς, τι ενημέρωση είχατε;

Ενημερωθήκαμε από την παραγωγή ότι έχει παρθεί απόφαση για ολοκλήρωση του δεύτερου κύκλου της σειράς στο 74o επεισόδιο.  

Παρόλα αυτά όμως τα νούμερα δεν δικαιολογούν το κόψιμό της αφού με την αλλαγή στην ώρα μετάδοσή της η τηλεθέαση ανέβηκε.

Όντως, η τηλεθέαση έχει ανέβει και υπήρξαν και μέρες που η σειρά ήταν πρώτη στην ώρα της, τόσο στην Κύπρο όσο κα στην Ελλάδα. Δεν γνωρίζω τους λόγους που πάρθηκε η απόφαση για ολοκλήρωσή της πριν το τέλος της σεζόν αλλά φαντάζομαι ότι τα νούμερα δεν ήταν και ο μόνος λόγος. Φαντάζομαι ότι όταν παρθεί μια τέτοια απόφαση μπαίνουν στη ζυγαριά πολλές παράμετροι. Δεν φταίει κανείς, ήρθαν έτσι τα πράγματα.    

Ακούστηκε ότι το κανάλι ετοιμάζει άλλη παραγωγή στην οποία θα απορροφηθεί η πλειοψηφία των ηθοποιών που πρωταγωνιστούσαν στο «Ρουά Ματ». Σου προτάθηκε κάποιος ρόλος;

Εγώ δεν το έχω ακούσει αυτό. Λογικό είναι όμως μετά από μια τέτοια ανακοίνωση οι φήμες να οργιάζουν. Αν υπάρξει νέα σειρά θα χαρώ πολύ, είτε είμαι στο καστ είτε όχι γιατί αυτό σημαίνει ότι θα έχουν δουλειά συνάδελφοί μου.  

Τι σημαίνει για έναν ηθοποιό το κόψιμο μιας σειράς; Πόσο αλλάζει την ψυχολογία σας;

Κοίτα… Μιλάς με εμένα που έχω είκοσι χρόνια στο χώρο (στο θέατρο, στην τηλεόραση) μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Αυτά συμβαίνουν παντού. Επειδή είχε ήδη ακουστεί όταν έλαβα την ενημέρωση, δεν ξαφνιάστηκα αλλά ούτε και άλλαξε η ψυχολογία μου, αν και ξέρω ότι πολλά από τα παιδιά μπορεί να μην το αντιμετωπίζουν με τον ίδιο τρόπο και είναι φυσικό. Για το μόνο που στεναχωρήθηκα ήταν ότι θα κλείσει ένας κύκλος με ανθρώπους που πραγματικά περνούσαμε τέλεια στα γυρίσματα. Είναι μια καταπληκτική ομάδα όλοι τους. Ηθοποιοί, σκηνοθέτες, παραγωγοί, κάμεραμαν, τεχνικό προσωπικό. Επειδή ακόμα κάνουμε γυρίσματα μέχρι να κλείσουμε όλα τα επεισόδια, εγώ συμπεριφέρομαι σαν να μην έχω λάβει ποτέ την όποια ενημέρωση. Και το κάνω αυτό γιατί μόνο έτσι θα κρατηθεί το επίπεδο υψηλά και θα κλείσουμε καλύτερα απ’ ό,τι ξεκινήσαμε.  

Ήσουν προετοιμασμένη γι’ αυτή την εξέλιξη;

Για όλα είμαι προετοιμασμένη. Είμαι της άποψης ότι «que sera sera», που λέει και το τραγούδι. Ό,τι είναι να συμβεί θα συμβεί και ό,τι και να κάνουμε όσο και να αγχώνεσαι δεν αλλάζει κάτι. Δηλαδή αν καθόμουν και αγχωνόμουν εάν θα κατέβαινε η σειρά ή όχι και δεν κοιμόμουν τα βράδια, θα άλλαζε το αποτέλεσμα; Έχουμε όλοι ανάγκη από δουλειά για να βγάλουμε τα προς το ζην... Είναι θέμα επιβίωσης. Επειδή όμως γύρω μου βλέπω πολύ χειρότερα και επειδή έχω γύρω μου ανθρώπους που ταλαιπωρούνται με την υγεία τους και έχω δει παιδιά να φεύγουν από τη ζωή πολύ νωρίς, λέω δόξα τω Θεώ. Κανείς δεν χάνεται, φτάνει να είναι καλός στη δουλειά του και να είναι πρόθυμος να δουλέψει.  

Το συζητήσατε μεταξύ σας; Ακούστηκε, ότι υπάρχει ένα μικρό περιθώριο να μην κοπεί αφού το κανάλι δεν προλαβαίνει να βγάλει στον αέρα τη νέα σειρά.

Ναι, το είχαμε συζητήσει μεταξύ μας. Δεν ξέρω τι ακούγεται και να σου πω την αλήθεια δεν θέλω να δίνω βάση σε φήμες. Αν είναι κάτι σίγουρο θα μας το ανακοινώσουν.  

Θεατρικά, ετοιμάζεις κάτι ή η τηλεόραση δεν σου αφήνει τα περιθώρια να ασχοληθείς με κάποια παράσταση;

Βρίσκομαι ήδη σε συζητήσεις για ένα θεατρικό που μάλλον θα ξεκινήσουμε πρόβες τον Ιανουάριο. Σε λίγες μέρες θα ξέρω αν θα γίνει σίγουρα.  

Από TVΜανία, Τεύχος 1146 

READ MORE

LATEST NEWS