Παραμυθένιος είναι το επίθετο που θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει κανείς για τον γάμο της Χριστιάνας Αριστοτέλους και του Γιώργου Εφραίμ... Ο γάμος αποτέλεσε θέμα συζήτησης σε σχεδόν όλα τα ΜΜΕ ενώ το κανάλι στο οποίο εργάζεται η παρουσιάστρια πραγματοποίησε και live σύνδεση με τον γάμο της.
Ωστόσο η Κωνσταντίνα Ευριπίδου μιας και βρισκόταν στην δική της απογευματινή εκπομπή προτίμησε θέλησε να επισημάνει στην έναρξη της εκπομπής της το απόγευμα της Παρασκευής, 2 Ιουνίου, τις δικές της ευχές.
Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια ανάφερε On air: “Να πούμε μπράβο και συγχαρητήρια στη Χριστιάνα Αριστοτέλους και στον Γιώργο Εφραίμ, πάρα πολύ ωραίες εικόνες έχουμε δει, να ζήσουν, να ευτυχίσουν, οικογενειακή ευτυχία μέσα από την εκπομπή…”..
Δείτε στο πιο κάτω βίντεο του ilovestyle.com όλα όσα ανάφερε: