ΖΏΔΙΑ

Τα φεγγάρια της αγάπης

Lifenews

Ένα σημείο το οποίο έχουμε αναφέρει και δεν βοηθά στις ερωτικές μας εξελίξεις είναι όταν η Σελήνη είναι Κενή Πορείας, έτσι λοιπόν από τις 26 Οκτωβρίου στις 15:25 μέχρι τις 27 του μήνα στις 09:07, θα είναι Κενή Πορείας και δεν θα μπορούμε να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα, επίσης από τις 28 Οκτωβρίου στις 18:20, μέχρι τις 29 του μήνα στις 09:24 το πρωί θα είναι επίσης Κενή Πορείας όπως και από τις 31 Οκτωβρίου στις 05:52 το πρωί μέχρι στις 12:09 τα μεσάνυχτα.


Ας δούμε όμως τις καθημερινές όψεις της Σελήνης και τι σημαίνουν για την ερωτική μας πορεία.

Δευτέρα 26-10-2015

Έχουμε την Σελήνη σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα, σε σύνοδο με τον Ουρανό και σε αντίθεση με τον Ερμή, θα πρέπει να αντισταθούμε στην εσωτερική ένταση που μας οδηγεί σε απομονωτισμό και εσωστρέφεια. Με κάποια προσπάθεια θα μπορέσουμε να ηρεμήσουμε τα συναισθήματά μας.

Τρίτη 27-10-2015

Από τις 26 Οκτωβρίου στις 15:25 μέχρι τις 27 του μήνα στις 09:07 θα είναι Κενή Πορείας και κατόπιν εισέρχεται στον Ταύρο στις 3ο και 44΄ θα είναι η Πανσέληνος που θα μας δώσει την δυνατότητα να κατανοήσουμε τις ανάγκες μας και να φέρουμε την αρμονία στην ερωτική μας σχέση. Κυρίως επηρεάζει τα Σταθερά Ζώδια του πρώτου δεκαημέρου, δηλαδή, τους Ταύρους, τους Λέοντες, τους Σκορπιούς και τους Υδροχόους αλλά και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σ’ αυτά τα ζώδια . Θα υπάρχει ανταπόδοση των αισθημάτων σας από το άτομο που σας ενδιαφέρει και θα υπάρξουν σημαντικές προοπτικές για την εξέλιξη της σχέσης σας.

Τετάρτη 28-10-2015

Η Σελήνη σε τρίγωνο με την Αφροδίτη, με τον Άρη, με τον Πλούτωνα και με τον Δία μας κάνει περισσότερο ειλικρινείς με τα αισθήματά μας και μπορούμε να επικοινωνήσουμε ευκολότερα με το άτομο που μας ενδιαφέρει. Υπάρχει γενναιοδωρία στις ερωτικές μας σχέσεις, φλερτάρουμε με χιούμορ και κάνουμε νέες γνωριμίες.

Πέμπτη 29-10-2015

 Η Σελήνη από τις 28 Οκτωβρίου στις 18:20, μέχρι τις 29 του μήνα στις 09:24 το πρωί θα είναι Κενή Πορείας και κατόπιν εισέρχεται στους Διδύμους. Τα συναισθήματά μας είναι έντονα και έχουμε μια παιδιάστικη αφέλεια στις σχέσεις μας. ευνοούνται κυρίως οι Δίδυμοι, οι Ζυγοί και οι Υδροχόοι, αλλά και οι Κριοί και οι Λέοντες, οι σχέσεις με το ταίρι σας θα είναι πιο έντονες, ενώ θα εκπέμπετε γοητεία όταν θα φλερτάρετε.
Επίσης η Σελήνη σε αντίθεση με τον Κρόνο και σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα μας αγχώνει και ίσως να γινόμαστε καχύποπτοι ή κτητικοί με τον σύντροφό μας, πολλές φορές υπάρχουν σκηνές ζηλοτυπίας.

Παρασκευή 30-10-2015

Η Σελήνη σε τετράγωνο με την Αφροδίτη, με τον Άρη και με τον Δία μας κάνει να είμαστε εγωιστές, όμως με το εξάγωνο με τον Ουρανό, γινόμαστε ελκυστικοί και γοητευτικοί, μπορούμε να αποβάλουμε τις αρνητικές επιδράσεις των τετραγώνων και να ευχαριστηθούμε τα αποτελέσματα του φλερτ.

Σάββατο 31-10-2015
Η Σελήνη θα είναι Κενή Πορείας όπως και από τις 31 Οκτωβρίου στις 05:52 το πρωί μέχρι στις 12:09 τα μεσάνυχτα που εισέρχεται στον Καρκίνο και μας ξυπνά μέσα μας την στοργή και την τρυφερότητα, τώρα μας ενδιαφέρει το μέλλον της σχέσης μας και φροντίζουμε γι’ αυτό. Ευνοούνται περισσότερο οι Καρκίνοι, οι Σκορπιοί και οι Ιχθείς αλλά και οι Ταύροι και οι Παρθένοι.
Επίσης η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ερμή και με τον Ποσειδώνα μας κάνει πολύ ερωτικούς και ρομαντικούς, αναζητάμε το πάθος στις ερωτικές μας σχέσεις και εκφραζόμαστε με αμεσότητα.

Κυριακή 1-11-2015
Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Δία, και σε τετράγωνο με τον Ουρανό, έτσι είμαστε πολύ ευαίσθητοι, αλλά και γενναιόδωροι απέναντι στον σύντροφό μας, αλλά και στο πρόσωπο που μας ενδιαφέρει. Φλερτάρουμε με αίσθηση του χιούμορ και είμαστε πολύ γοητευτικοί και κομψοί στους τρόπους μας.

Πηγή:oroskopos.tv

READ MORE

LATEST NEWS