ΖΏΔΙΑ

ΖΩΔΙΑ: Τι μας περιμένει το τριήμερο;

Lifenews

Κριός
Από τις 23 και μετά ασχολείσαι με το ταίρι σου, προσπαθείς να επικοινωνήσεις, λίγη γκρίνια στις 24, αλλά μετά φτιάχνει το κλίμα. 

Ταύρος
Ακολουθεί ένα καταπληκτικό τριήμερο, μέχρι τις 25, ο έρωτας ή μια νέα δουλειά σού αλλάζουν τα σχέδια. Ξεπέρασε τον εγωισμό σου και κάνε αυτό που λέει η καρδιά σου. 

Δίδυμος
Ικανοποίησε τις επιθυμίες σου ως τις 25. Μια νέα δουλειά μπορεί να βρεις μέσα από έναν γνωστό. Μην ντραπείς να τη ζητήσεις. Ξαφνικά αλλάζουν οι προτεραιότητές σου, όμως δεν έχεις την έγκριση των δικών σου.

Καρκίνος
Αφιέρωσε χρόνο στο ταίρι σου στις 23. Θα είναι μοναδική μέρα. Αλλιώς φλέρταρε και βγες έξω για διασκέδαση. Μέχρι τις 25 βολοδέρνεις με τις σχέσεις σου και με τους στόχους που έχεις. 

Λέων
Η τύχη σού χτυπά τη πόρτα ως και τις 25, άνοιξε τα ματάκια σου και δώσε προσοχή. Η βοήθεια που σου προσφέρουν δεν είναι ανταγωνιστική, αντιθέτως θαύματα συμβαίνουν πού και πού. Μια νέα πρόταση φέρνει λίγο χρήμα παραπάνω στη ζωή σου. Μη ξεμυαλίζεσαι και συγκρατήσου! 

Παρθένος
Ο έρωτας επιμένει και στις 24 ένα ραντεβού μπορεί να προκύψει έτσι ξαφνικά. Απόλαυσέ το αλλά φρόντισε να είσαι ρεαλίστρια και να κρατάς μικρό καλάθι. 

Ζυγός
Λίγο με τα οικονομικά σου βασανίζεσαι στις 23 και 24, αφού πρέπει να πληρώσεις διάφορα, αλλά αν σου οφείλουν, να εισπράξεις επίσης. Ερωτοτροπείς μέχρι τις 25, αφιερώνεις χρόνο στο ενδιαφερόμενο πρόσωπο. Μπορείς να εκφραστείς ελεύθερα και να πεις ακριβώς αυτά που νιώθεις. 

Σκορπιός
Σε νοιάζει πολύ το μέλλον. Τι θα γίνει από εδώ και πέρα. Με κόσμο πολύ συναναστρέφεσαι ως τις 24, από τη μία σου αρέσει, από την άλλη σε ενοχλεί. Μια ιδέα που έχεις θα ενθουσιάσει κι εσένα και τους φίλους σου και κάπως έτσι δεν θα χάσεις χρόνο. Κατευθείαν στο ψητό. Μέρα πολύ θετική γι αυτόν το σκοπό στις 25. Τις μέρες αυτές φρόντισε να ικανοποιήσεις τις επιθυμίες σου. 

Τοξότης
Νομίζω σε χάνει και το σπίτι σου, αφού μια ιδέα, ένας έρωτας ή μια δουλειά σε κάνουν να εξαφανιστείς από παντού. Πολύ χαρούμενη, απόλαυσέ το όσο μπορείς. Στις 24 βέβαια μαζεύεσαι σπίτι σου και ακούς και εκείνη την κατσάδα. 

Αιγόκερως
Μέχρι τις 25 αφιερώνεις χρόνο στον εαυτό σου και στις σχέσεις σου. Έχεις πολύ καλή διάθεση, είσαι πιο επικοινωνιακή και συζητήσιμη, δείχνεις και μια ανεξήγητη κατανόηση, αρέσεις ιδιαίτερα. Πολύ ερωτικό το διήμερο 24-25. Εκμεταλλεύσου το αναλόγως. 

Υδροχόος
Προσπάθησε να ικανοποιήσεις τις επιθυμίες σου. Ακολουθούν, όμως, και μέρες άκρως ερωτικές. Στις 24 επιβεβαιώνεσαι συναισθηματικά, στις 25 ζεις όμορφες στιγμές.

Ιχθύες
Μην αφήνεις άλλους να παρεμβαίνουν στη ζωή σου ή στα σχέδια που έχεις ετοιμάσει. Αλλαγές ευχάριστες έρχονται. Ερωτικό το διήμερο 24-25, μπορεί να έχεις μια πρόταση που θα σε απογειώσει κανονικά. Να έχεις το τηλέφωνο ανοιχτό. Κράτα μικρό καλάθι σε νέες γνωριμίες. Δεν είναι όλοι άξιοι εμπιστοσύνης. 

READ MORE

LATEST NEWS