Η Χριστιάνα Αριστοτέλους μας ενημερώνει συχνά μέσα από τις συζητήσεις που κάνει με τους συνεργάτες της στην εκπομπή της, για τις προετοιμασίες του γάμου της ο οποίος θα γίνει την 1η Ιουνίου. Η παρουσιάστρια και ο ποδοσφαιριστής σύντροφός της έχουν αποφασίσει ο γάμος τους να διεξαχθεί με λίγα άτομα, και συγκεκριμένα άτομα του στενού οικογενειακού και φιλικού τους κύκλου σε ξενοδοχείο στη Λεμεσό.
Λόγω αυτής της απόφασης της Χριστιάνας Αριστοτέλους και του Γιώργου Εφραίμ αρκετοί ήταν αυτοί που δεν έλαβαν πρόσκληση. Μια από αυτούς είναι η αγαπημένη ηθοποιός Χριστιάνα Αρτεμίου η οποία εξέφρασε το παράπονό της. Η ίδια είπε ότι
όσο καιρό η παρουσιάστρια ήταν στο MegaOne και χρειαζόταν να απουσίασει λόγω προβλήματος υγείας την καλούσαν για να την αντικαταστήσει. Και συνέχισε με το ευδιάκριτο χιούμορ που την διακατέχει λέγοντας ότι
ελπίζει να μην χρειαστεί να την αντικαταστήσει και στο γάμο αφού σίγουρα δεν μπορεί να παντρευτεί τον Γιώργο Εφραίμ! Δείτε χαρακτηριστικά τι είπε η ηθοποιός αύριο στην εκπομπή «Πρίγκιπας».

Πηγή: ilovestyle.com