LIFESTYLE

Έλενα Ευσταθίου: Γιατί οι κοπέλες των καλλιστείων είναι "κρίμα";

Lifenews

Η μια και μοναδική ηθοποιός Έλενα Ευσταθίου παραχώρησε στο CHNEWS.gr μια αποκλειστική συνέντευξη που αν μη τι άλλο θα συζητηθεί. Αυτό που διαπιστώσαμε στην συνέντευξη είναι ότι η Έλενα είναι πάνω από όλα Άνθρωπος, γεμάτος αγάπη που δεν διστάζει να πει στα ίσα την γνώμη της. 

Πριν από λίγο χρονικό διάστημα είδαμε ότι τοποθετηθήκατε στον προσωπικό σας λογαριασμό στο Facebook για την εκπομπή Σταρ Κύπρος. Ποια είναι η άποψη σας για την εκπομπή αλλά και για την κριτική επιτροπή;

Ο θεσμός των καλλιστείων είναι κάτι που για μένα ήταν λίγο "άκυρο". Με την έννοια ότι είναι ένας τρόπος να ξεκινήσει ένα μοντέλο την καριέρα του. Δηλαδή κρίνουμε ένα μοντέλο, όχι την πιο όμορφη κοπέλα γιατί οι πολύ όμορφες που βλέπω εγώ στον δρόμο δεν πάνε στα Καλλιστεία. Αυτό γινόταν σε ένα βράδυ και τελείωνε σε κάποια στιγμή. Ξαφνικά έγινε "εμπόρευμα" έγινε "προιόν" έγινε επεισόδια σίριαλ Αυτό το πράγμα εμένα λίγο με ενοχλεί γιατί βάζουν κάποιους σε μια διαδικασία που δεν είναι έτοιμοι προς αυτή. Εντάξει μπορεί να τις παίρνουμε και σε ινστιτούτα, να τους φτιάχνουμε το δέρμα και τον γλουτό και το μπούτι αλλά δεν "πήραμε" και ένα άνθρωπο που θα τους κάνει και ορθοφωνία που θα τους μάθει να μιλάνε που θα τους δείξουν ένα σωστό τρόπο απαντήσεων και λοιπά. Τις βάζουμε να διαγωνιστούν σε κάτι για το οποίο δεν είναι έτοιμες με αποτέλεσμα να εκτίθενται. Χωρίς να φταίνε τις περισσότερες φορές. Δεν διαφέρει και πολύ από το bulling. Εγώ όταν έγραψα "ζάβαλλε μου" στο προσωπικό μου λογαριασμό στο facebook το εννοούσα δεν ήταν υποτιμητικό. "Ζαβαλλε μου" σημαίνει τι κρίμα που είναι. Είναι ο άνθρωπος που είναι κρίμα. Είναι πραγματικά ζάβαλλε μου, μάνα μου ρε, τι κρίμα.

Για την κριτική επιτροπή: Όταν δίνεις ένα gold pass ή περνάς από αυτές τις κοπέλλες από μια διαδικασία για να προκριθούν και να μπουν σε ένα διαγωνισμό και είναι η ίδια η επιτροπή που είναι στα live αυτοακυρώνεται όταν η κοπέλα που πέρασε την προηγούμενη εβδομάδα της βάζει την επόμενη εβδομάδα τρία και δύο. Πως πέρασες με το διάρι; Δεν σημαίνει ότι για να δημιουργήσουμε αίσθηση αμολάμε ένα δύο, και το πέντε είναι χαμηλό σε σχέση με το 10. Γιατί να βάλεις στον άλλο δύο; Το δύο θα γίνει ποτέ 10; Δεν θα γίνει ποτέ!

Δείτε όλη την συνέντευξη στο chnews.gr

READ MORE

LATEST NEWS