LIFESTYLE

Αυτό είναι το ποσό της διατροφής που θα λαμβάνει το μήνα η Μαριάντα Πιερίδη από τον πρώην σύντροφό της

Lifenews

Η κόντρα της Μαριάντας Πιερίδη και το πρώην συντρόφου της, όσον αφορά στην επιμέλεια του παιδιού, ήταν γνωστή. Πριν από λίγο καιρό βγήκε και η απόφαση του δικαστηρίου και την δημοσιοποιήσε ο Νάσος Γουμενίδης μέσα από το προσωπικό του blog στο gossip-tv.gr. Διαβάστε τι γράφει ο ίδιος: "Πάνω κάτω σας τα έχουμε γράψει. Οι δυο τους χώρισαν τόσο έντονα όσο έντονα έζησαν και τον έρωτά τους. Πλέον ο καθένας ζει τη ζωή του αλλά η κοινή ζωή τους έφερε ένα υπέροχο αγοράκι. Και όπως είναι ιστορικά γνωστό, όταν ένα ζευγάρι με παιδί χωρίζει… πόσο μάλλον όταν δεν έχει παντρευτεί… υποχρεούται σε μια σειρά δικαστικών ενεργειών για την διαφύλαξη των βασικών αναγκών του.

Σε αυτή τη λογική και με δεδομένο ότι η κόντρα της Πιερίδη με τον Φωτιάδη ήταν μέχρι και πριν από λίγο καιρό πολύ μεγάλη… φτάνει στα χέρια μας απόφαση ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσε ο από χόμπι-όπως ο ίδιος έχει δηλώσει επισήμως σε καταθέσεις- μουσικός κατά της Μαριάντας για την επιμέλεια του παιδιού. Οι δικαστές αφού εξέτασαν τα στοιχεία των δυο πλευρών έδωσαν την επιμέλεια στην τραγουδίστρια, υποχρέωσαν τον πλανόδιο μουσικό να καταβάλει διατροφή 350 ευρώ το μήνα στο παιδί του και να υο βλέπει μόνο κατά την διάρκεια της ημέρας. Εν ολίγοις οι δικαστές δεν πίστεψαν ποτέ τους ισχυρισμούς του Φωτιάδη και γι΄αυτό και δε του επέτρεψαν να κρατήσει τον γιό του βράδυ.

Δε θα μπούμε σε επιμέρους περιγραφές από τις καταθέσεις, καθώς θεωρούμε πώς πρόκειται για προσωπικά δεδομένα. Ωστόσο η απόφαση είναι επίσημο έγγραφο και οφείλαμε να το μοιραστούμε μαζί σας"

READ MORE

LATEST NEWS