Βέβαια, δεν έχουν λείψει και τα δημοσιεύματα που ισχυρίστηκαν ότιπαντρεύτηκαν μυστικά και κανένας δεν κατάλαβε την αλλαγή στη ζωή τους. Το δαχτυλίδι-βέρα της Κάτιας Ζυγούλη εντοπίσθηκε και έδωσε και αυτό με τη σειρά του τροφή στους ισχυρισμούς και τα σενάρια.
Ο ίδιος ο Σάκης Ρουβάς πίστεψε ότι ήρθε η ώρα να το ξεκαθαρίσει, αφού τον ρωτούν συνεχώς για αυτό και παραχώρησε συνέντευξή στον Τάσο Τρύφωνος, για το Κυπριακό ΡΙΚ, η οποία θα προβληθεί σήμερα Πέμπτη 15 Οκτωβρίου.
Τελικά, ντύθηκε γαμπρός χωρίς να το καταλάβει κανένας; Ιδού η απάντηση: «Με την Κάτια δεν παντρευτήκαμε, γιατί απλά δεν έτυχε. Όχι επειδή θέλαμε να κάνουμε κάτι ριζοσπαστικό. Ο γάμος μας είναι κάτι που μπορεί να συμβεί ανά πάσα στιγμή».