LIFESTYLE

Star Κύπρος 2015: Η γυμνή φωτογράφηση, η κόντρα Αλεξάνδρου-Αριστοτέλους και η νέα αποχώρηση

Lifenews

Το σόου έκανε αρχή με τη «μάχη» μεταξύ της Σωτηρίας Μουσικού και της Άννας Γρασδιάν. Μετά από τρεις δοκιμασίες, πασαρέλα, ερωτήσεις και φωτογράφηση σε χαμάμ όπου φόραγαν μόνο μια πετσέτα, η Σωτηρία ήταν εκείνη που κατάφερε να συνεχίσει στο παιχνίδι. Η Άννα αποχαιρέτησε το παιχνίδι με δάκρια στα μάτια και εμφανή τη στενοχώρια της.

Εντύπωση πάντως προκάλεσαν τα ρούχα των δυο εκ των κριτών, του Δημήτρη Αλεξάνδρου και της Κωνσταντίνας Ευριπίδου, οι οποίοι σχολιάστηκαν ποικιλοτρόπως από τους χρήστες του twitter. Ο μεν Δημήτρης λόγω του κουστουμιού του και της «σοβαρότητάς» του και η δε Κωνσταντίνα για το καπέλο που επέλεξε να φορέσει. Πάντως, η... κόντρα μεταξύ Δημήτρη Αλεξάνδρου και Χριστιάνας Αριστοτέλους μας απασχόλησε και στο χθεσινό live. Συγκεκριμένα, όταν το μοντέλο βαθμολόγησε μια παίκτρια με επτά, η παρουσιάστρια του ζήτησε να βαθμολογήσει ξανά, βλέποντας μόνο τη φωτογραφία και όχι τη γενική παρουσία. Τότε εκείνος έβαλε βαθμό πέντε, με την Χριστιάνα να του λέει πως τελικά μετάνιωσε και θα κρατήσει τον πρώτο του βαθμό, προκαλώντας την αντίδρασή του. Συγκεκριμένα της είπε «Να κάτσεις σπίτι σου τότε να τα κάνεις αυτά, εδώ είναι δουλειά», με την παρουσιάστρια να αμύνεται λέγοντας «Έκανα ένα λάθος και εγώ, δεν δικαιούμαι;». 

Όσο για τις δοκιμασίες των κοριτσιών, περπάτησαν όπως σε κάθε live, στην πασαρέλα, αυτή τη φορά φορώντας δημιουργίες της Λουκίας Κυριάκου, ενώ φωτογραφήθηκαν και γυμνές.  Οι δυο κοπέλες που συγκέντρωσαν τη χαμηλότερη βαθμολογία και θα είναι υποψήφιες προς αποχώρηση την ερχόμενη εβδομάδα είναι η Ραφαέλλα Βανέζη και η Φωτεινή Κυριάκου.  

Φωτογραφίες από AV Alternative Photography
 
 

H Ραφαέλλα Βανέζη
Η Φωτεινή Κυριάκου
 

READ MORE

LATEST NEWS