LIFESTYLE

Έβελυν Καζαντζόγλου: Mιλά για πρώτη φορά για τα ανδρικά καλλιστεία

Lifenews

Είσαι έτοιμη να στέψεις τον πρώτο «Mr Cyprus»;

Είμαι, είμαι! Αν και βλέποντας (κλεφτά λίγο) τις συμμετοχές μάλλον θα δυσκολευτούν οι κριτές και ο κόσμος να διαλέξουν τον κατάλληλο, γιατί όλοι είναι πολύ καλοί. Όλο αυτό θα κριθεί απ’ ό,τι φαίνεται στη λεπτομέρεια.  

Πώς αισθάνεσαι που θα βρίσκεσαι ανάμεσα σε τόσους ωραίους άνδρες μοντέλα; Γιατί όπως ακούω όλοι οι διαγωνιζόμενοι είναι να τους τρως με το κουταλάκι. Ισχύει; Τους είδες;

Κοιτά από τη μια θα σου πω πως είμαι σε προνομιούχα θέση μιας και το παρουσιάζω και φαντάζομαι πολλές γυναίκες θα ήθελαν να ήταν στη θέση μου. Από την άλλη, λόγω δουλειάς, είμαι και επίσημα 15 χρόνια στον χώρο του μόντελινγκ, έχω δει πολύ ωραίους άντρες στη ζωή μου. Το θέμα δεν είναι να είναι μόνο ωραίοι, αλλά να έχουν και το κάτι έξτρα (σε χαρακτήρα, μυαλό, αέρα) που θα μας καθηλώσει.  

Δεν μου λες, είναι η πρώτη φορά που αναλαμβάνεις την παρουσίαση ενός τέτοιου μεγαλεπήβολου σόου;

Πέρα από την παρουσίαση σε Μad awards και Μad walk τα οποία είναι πολύ δυνατά projects μπροστά σε χιλιάδες κόσμου, είναι η πρώτη φορά που δοκιμάζομαι σε κάτι τέτοιο έξω από την ασφαλή, για εμένα, ζώνη του Mad.  

Υπήρξαν καθόλου προσπάθειες στο παρελθόν να κάνεις δική σου εκπομπή σε ανοικτό κανάλι;

Υπήρξαν προτάσεις πολύ καλές και κάποιες πολύ κουλές. Τι εννοώ; Δεν μου ταίριαζαν σαν concept και απορούσα με ποια λογική με διάλεξαν. Περίμενα να βρω ένα concept που είναι στα μέτρα μου βάσει της εμπειρίας μου στο χώρο και που θα μπορώ να το στηρίξω και να αποδώσω στο μάξιμουμ. 

Είσαι αγχωμένη; Πιστεύεις στις δυνάμεις σου;

Είναι δημιουργικό άγχος, φαντάζομαι θα αγχωθώ τα πρώτα λεπτά που θα βγω στο πρώτο live. Μετά γνωρίζοντας τον εαυτό μου θα το απολαύσω. Έχω δουλέψει πολύ σκληρά και έχω εκπαιδευτεί από ανθρώπους που πάντα θαύμαζα και μέχρι στιγμής αυτές οι γνώσεις δεν με έχουν κρεμάσει. Οπότε θα πατήσω γερά στα πόδια μου και τις γνώσεις μου.  

Θες να μας μπάσεις λίγο στο κόνσεπτ; Τι θα δούμε;

Το ότι θα δείτε ωραίους άντρες το επιβεβαιώσαμε. Από εκεί και πέρα θα απολαύσετε ένα σόου όπου οι διαγωνιζόμενοι θα μπουν σε λίγο πιο σκληρές διαδικασίες από αυτές που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε σε διοργανώσεις καλλιστείων μιας και έχουμε να κάνουμε με το αντρικό στοιχείο. Θα είναι λίγο πιο survivor η κατάσταση.  

Δεν μου λες θα κινηθείτε στη λογική των γυναικείων καλλιστείων; Δηλαδή, πρώτα θα δούμε τη διαδικασία των ακροάσεων και ακολούθως τα live ή θα υπάρξουν αλλαγές στο δικό σας πρόγραμμα;

Αρχικά θα κινηθούμε σε μια παρόμοια γραμμή άλλα μετά θα δείτε κάποιες αλλαγές που η παραγωγή έχει ήδη σκεφτεί.  

Πότε είναι προγραμματισμένη η πρεμιέρα του «Mr Cyprus»;

Μέσα Νοεμβρίου με το καλό.  

Τι είναι αυτό που σε έκανε να πεις, ναι, στην πρόταση του Σίγμα; Υπήρξαν καθόλου ενδοιασμοί για το αν θα έπρεπε να αναλάβεις ή όχι την παρουσίαση αυτού του προγράμματος ή κάποιου άλλου;

Είναι ένα κανάλι με 20 χρόνια εμπειρία, με παραγωγές προσεκτικά επιλεγμένες και με κόσμο που ξέρει πολύ καλά τη δουλειά του. Όταν αυτοί οι άνθρωποι με κάλεσαν και είδα μια οργανωμένη κατάσταση και ένα όραμα σε ένα project που αν μη τι άλλο ως μοντέλο το ξέρω πολύ καλά, αποφάσισα να δοκιμαστώ.  

Να σε ρωτήσω και κάτι τελευταίο; Πώς τοποθετείσαι για όλα αυτά που συνέβησαν σχετικά με τα γυρίσματα του τρέιλερ του σόου στα Κρατητήρια Κοκκινοτριμιθιάς;

Το κανάλι έλαβε μια απόφαση κατόπιν συνεννόησης με έμενα για να επιλυθεί το θέμα όσο πιο άμεσα γίνεται. Εάν έλεγα πως δεν στεναχωρήθηκα δεν θα ήμουν ειλικρινής. Ευτυχώς η αντίδραση του καναλιού και οι εξηγήσεις που δόθηκαν, έβαλαν τα πράγματα στη σωστή τους διάσταση και έλυσαν κάθε παρεξήγηση. Δεν έχω να προσθέσω κάτι. Παρά μόνο πως ο σεβασμός μου στους αγώνες και τους αγωνιστές του νησιού είναι δεδομένος και πως ανυπομονώ να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό σ’ ένα πρωτοποριακό τηλεοπτικό πρότζεκτ.

Φωτογραφίες: Σπύρος Χαμάλης 

READ MORE

LATEST NEWS