LIFESTYLE

Αυτή μοντέλο,αυτός ποδοσφαιριστής: Τα πιο hot ζευγάρια της κυπριακής showbiz

Lifenews

Με αφορμή τις φήμες που θέλουν τη Χριστιάνα Αριστοτέλους ζευγάρι με τον Γιώργο Εφραίμ, θυμηθήκαμε πέντε ζευγάρια της Κύπρου που επιβεβαιώνουν αυτό τον κανόνα.  

Χριστιάνα Αριστοτέλους – Γιώργος Εφραίμ

Λίγο μετά τη φημολογούμενη σχέση της παρουσιάστριας (που το 2001 κέρδισε το στέμμα της Miss Κύπρος), με τον Γιώργο Μερκή, οι φήμες των τελευταίων ημερών αναφέρουν ότι πλέον βρίσκεται σε σχέση με έναν άλλο ποδοσφαιριστή, τον Γιώργο Εφραίμ. Πάντως, τίποτα δεν έχει ανακοινωθεί από κανέναν τους, ενώ δεν έχει γίνει γνωστό εάν πρόκειται για σχέση ή απλά ένα φλερτ.

Κωνσταντίνα Ευριπίδου – Νεκτάριος Αλεξάνδρου

Είναι το πιο δημοφιλές ζευγάρι της κυπριακής showbiz. Παντρεμένοι εδώ και ένα χρόνο, ετοιμάζονται να ζήσουν την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής τους, αφού σε μερικούς μόνο μήνες θα υποδεχτούν τον καρπό τους έρωτά τους, ένα κοριτσάκι!  

Μαρία Κορτζιά – Πιέρος Σωτηρίου

Τόσο το μοντέλο όσο και ο ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ αποτελούν ένα από τα γλυκά ζευγάρια της showbiz. Μετράνε ήδη τέσσερα χρόνια σχέσης, ενώ η Μαρία, σε πρόσφατη συνέντευξή της στο Down Town, δήλωσε για τον σύντροφό της «Μου αρέσει πολύ που με σέβεται και με προσέχει. Είναι αρκετά ρομαντικός και κάνει τα πάντα για να με ευχαριστήσει».

Άντρεα Κυριάκου – Γιώργος Μερκής

Η σχέση τους έγινε γνωστή μέσα από δημοσιεύματα, και οι ίδιοι, σε αντίθεση με τους περισσότερους, επιβεβαίωσαν αμέσως την είδηση με αλλεπάλληλες φωτογραφίες στα social media. Το γνωστό μοντέλο, που κάνει τα πρώτα του βήματα στην τηλεόραση και ο αρχηγός του Απόλλωνα, βρίσκονται στην καλύτερη φάση της ζωής τους και το δείχνουν με κάθε τρόπο!

Χάρις Δημητρίου – Αλέξανδρος Τζιόλης

Ζευγάρι εδώ και δυόμιση χρόνια είναι η Χάρις Δημητρίου και ο ελλαδίτης ποδοσφαιριστής, Αλέξανδρος Τζιόλης. Οι δυο τους γνωρίστηκαν το 2013 στην Κύπρο, όταν ο Τζιόλης ήρθε για να αγωνιστεί με τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ. Έκτοτε, είναι αχώριστοι ενώ οι φήμες αναφέρουν πως σύντομα σχεδιάζουν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

like.philenews.com

READ MORE

LATEST NEWS