LIFESTYLE

Χριστιάνα Αριστοτέλους: Τα δημόσια σχόλιά της σε τηλεθεάτρια που της “επιτέθηκε” στο instagram

Lifenews

Χαρακτηριστικά, η τηλεθεάτρια, έγραψε, απευθυνόμενη στην παρουσιάστρια: “Καλά κοπέλα μου, ήρθε στο κανάλι ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και δεν τόλμησες να ρωτήσεις για την εκπομπή για την οποία θα βρίσκεται… στην Ελένη! Ούτε για την Eλένη Μενεγάκη. Προφανώς επειδή κόμπλαρες! Ως σωστή παρουσιάστρια έπρεπε να ρωτήσεις”.

Η Χριστιάνα έσπευσε να απαντήσει, γράφοντας: “Ελένη μου έχεις δίκαιο. Είμαι κομπλεξική που είχα έναν καλεσμένο και τον ρωτούσα για τη δική του ζωή, αντί για τη Μενεγάκη. Φυσικά και τον ρώτησα για την εκπομπή, αλλά έχεις δίκαιο το κόμπλεξ μου δεν με άφησε να κάνω σωστά τη δουλειά μου και να έχω καλεσμένο κάποιον, αλλά να τον ρωτώ για άλλον”.

Κατόπιν, σύμφωνα με το ilovestyle, η συζήτηση συνεχίστηκε με την κ. Ελένη να γράφει: “Τους καλεσμένους τους ρωτάνε φυσικά για την προσωπική τους ζωή, αλλά θυσιάζουν και λίγο χρόνο για την επαγγελματική τους ζωή. Χρόνο που δεν θυσίασες. Και ας μην κρυβόμαστε, εκεί που βρίσκεται ο Δημήτρης Αλεξάνδρου πολλοί του χώρου θα ήθελαν να είναι” με την παρουσιάστρια να απαντά: “Δεν πειράζει Ελένη μου. Όλοι έχουμε τις αδυναμίες μας. Συμφωνώ όμως απόλυτα μαζί σου, ότι εκεί που βρίσκεται ο Δημήτρης πολλοί θα ήθελαν να είναι. Να είσαι καλά και καλή συνέχεια”.

Δείτε πιο κάτω τη συνομιλία των δύο γυναικών στο instagram:

 

READ MORE

LATEST NEWS