LIFESTYLE

Άντρη Καραντώνη: Δεν θα πιστεύτε πόσα κιλά πήρε στην εγκυμοσύνη της

Lifenews

Συνέντευξή στο περιοδικό "ΟΚ!" έδωσε η Άντρη Καραντώνη και ανάμεσα σε άλλα μίλησε για τη μόδα, για το στυλ του συζύγου της, για τα κιλά της εγκυμοσύνης αλλά και τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης της εκπομπής της.

Tι δεν θα λείψει από την γκαρνταρόμπα σου φέτος τον χειμώνα;|
Τα βελούδινα υφάσματα, καθώς είναι τα απαραίτητα κομμάτια του φετινού χειμώνα, πέραν του ότι είναι αρκετά ζεστά, ξεχωρίζουν για τη διακριτική τους λάμψη που κάνει την εμφάνιση ακόμη πιο φινετσάτη. Επίσης, οι ζιβάγκο μπλούζες, είναι απίστευτα ζεστές και δίνουν ένα πιο σοφιστικέ στυλ στο ντύσιμό μας, όπως και τα μεταλλικά χρώματα στα ρούχα, το ασημί και το χρυσό. Μου αρέσει να ακολουθώ τις τάσεις της μόδας, όμως πάντα επιλέγω κομμάτια που μπορώ να τα υποστηρίξω και να φορέσω αρκετές φορές. Eίμαι χαρούμενη που μπορώ να τα βρω στο Debenhams της πόλης μου, και ιδιαίτερα στα νέα brands του πολυκαταστήματος  Orsay, Celestino, Quiz.

Ποιες τάσεις πιστεύεις πως θα επικρατήσουν αυτή τη σεζόν;
Σίγουρα ανάμεσα σε άλλα θα ξεχωρίσει το βελούδο, το ανδρόγυνο look, οι κάπες, τα biker jackets και τέλος, τα glamorous metallics.

Υπάρχει κάποιος που σε συμβουλεύει στιλιστικά στις δημόσιες εμφανίσεις σου ή είναι αποφάσεις που παίρνεις μόνη σου;
Μου αρέσει να παίρνω συμβουλές για το ντύσιμό μου κυρίως από δυο πολύ κοντινά μου άτομα, τα οποία ασχολούνται με το χώρο της μόδας. Φυσικά, αυτό γίνεται όταν έχω κάποια υποχρέωση ή δημόσια εμφάνιση. Στην καθημερινότητά μου ντύνομαι με βάση τη διάθεσή μου και προτιμώ το casual στυλ που μπορώ να βρω στα Superdry, Diesel, Desigual του Debenhams.

Ο σύζυγός σου έχει άποψη για την εξωτερική σου εμφάνιση; Ακούς την γνώμη του;
Συνήθως θα ρωτήσω την άποψή του και θα τον συμβουλευτώ όσο αφορά στο ντύσιμο. Οι άντρες έχουν πάντα μια διαφορετική αισθητική. Tις περισσότερες φορές τα σχόλια που μου κάνει είναι θετικά.Όσον αφορά στην προσωπική μου φροντίδα μου αρέσει να περιποιούμαι τον εαυτό μου με φυτικά καλλυντικά και χαίρομαι που μπορώ να τα βρω στο Wellness Lab που δημιουργήθηκε στα Debenhams.

Έτυχε δηλαδή, να σου πει πως κάτι δεν του αρέσει και εσύ να το αλλάξεις;
Τις περισσότερες φορές του αρέσουν αυτά που επιλέγω. Η αλήθεια είναι ότι δεν έτυχε να βάλω κάτι που να μην του αρέσει. Πάντα μου κάνει κομπλιμέντα.

Εσύ έχεις άποψη για το ντύσιμο του Νεοκλή;
Όχι, όσες φορές το επιχείρησα δεν τα κατάφερα, ο Νεοκλής έχει ένα δικό του στιλ που μου αρέσει. Δεν θα ήθελα να το αλλάξω.

Είστε πάντα πολύ ταιριαστοί. Συνεννοείστε μερικές φορές, έτσι ώστε να φοράτε χρώματα και outfits που να είναι ταιριαστά;
Όχι, δεν συνηθίζουμε κάτι τέτοιο. Αυτό όμως, θα το κάνω με την κόρη μου! Μου αρέσει πολύ η ιδέα.

Τελικά τι προτιμάς, ραδιόφωνο ή τηλεόραση;
Αγαπώ και τα δυο εξίσου. Τόσο η εκπομπή στον Super FM όσο και η εκπομπή μου στο ΡΙΚ, με γεμίζουν και αγαπώ και τις δύο πολύ. Προσπαθώ να εξελίσσομαι και να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό καθημερινά. Το ραδιόφωνο έχει μια διαφορετική μαγεία και αγαπώ πολύ την οικογένεια του Super FM.

Ωστόσο, η βραδινή εκπομπή σου στο ΡΙΚ δεν έχει ακόμη τα νούμερα που θα ήθελες, νομίζω. Σε ανησυχεί αυτό; Τι πιστεύεις πως φταίει;
Δεν με ανησυχεί καθόλου. Τα νούμερα είναι ικανοποιητικά. Ας μην ξεχνάμε πως υπάρχει, τεράστιος ανταγωνισμός εκείνη την ώρα και η πίττα μοιράζεται. Προσωπικά, δίνω τον καλύτερό μου εαυτό κάθε φορά. Μην ξεχνάτε ότι είναι μια εκπομπή σταθμός για το ΡΙΚ, καθώς υπάρχει εδώ και επτά χρόνια και ο κόσμος την αγαπά και τη στηρίζει. Είναι τιμή μου μόνο και μόνο που βρίσκομαι στο τιμόνι της.

Πώς άλλαξε τη ζωή σου ο ερχομός της κόρης σου;
Η ζωή σου αλλάζει 360 μοίρες. Αλλάζουν οι προτεραιότητές σου, αλλάζει η καθημερινότητά σου, αλλάζει η φιλοσοφία της ζωής σου. Το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή σου είναι το παιδί σου.

Τα κιλά της εγκυμοσύνης πώς τα έχασες;
Δεν έχω χάσει ακόμη όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης. Έχασα τα 16 και έχω ακόμη 5. Προσπαθώ, όσο μπορώ, να προσέχω τη διατροφή μου και πρέπει να βάλω στο πρόγραμμά μου και τη γυμναστική.

Την κορούλα σου πότε θα τη βαφτίσεις και ποιοι είναι οι νονοί της;
Την Αργυρώ θα τη βαπτίσουμε το Πάσχα και η νονά της θα είναι η αδερφή μου, η Ειρήνη.

Δημιούργησες και ένα blog μαζί με την αδερφή σου. Τι είναι αυτό που σε ώθησε σε αυτό;
Η μόδα είναι κάτι που αγαπώ. Πολλές φορές παίρνω μηνύματα από γυναίκες στα διάφορα κοινωνικά δίκτυα για συμβουλές. Έτσι, μέσω του blog, μπορώ να παραθέτω την άποψή μου γύρω από τη μόδα, αλλά και να μοιράζομαι κομμάτια της καθημερινότητάς μου, το ίδιο και η αδερφή μου.

ilovestyle.com

READ MORE

LATEST NEWS