LIFESTYLE

H Xριστιάνα Αριστοτέλους στην καμπάνια της Ρίτας Αττάλα

Lifenews

Τα τελευταία έξι χρόνια η Creative Director του γνωστού brand, με μεγαλύτερη πηγή έμπνευσής της τη γυναίκα της διπλανής πόρτας, κάνει το όνειρό της πραγματικότητα και καταπιάνεται με τη μόδα. Θέλοντας να καλύψει και να ικανοποιήσει όλα τα γυναικεία γούστα, με την πολύτιμη βοήθεια της ομάδας της και με βασικότερους συνεργάτες τους σχεδιαστές μόδας, Ανδρέα Κωνσταντίνου και Ανδρέα Ζεν οι οποίοι δίνουν «ψύχη» στις δημιουργίες της, έχει χτίσει την επιτυχημένη επωνυμία Ratt. Οι υπέροχες συλλογές των πολυμορφικών δημιουργιών της, έχουν καταφέρει άλλωστε να ξεχωρίσουν πέραν των συνόρων της Κύπρου, χαρίζοντας χαμόγελα χαράς και ικανοποίησης στην ίδια και την ομάδα της. 

Η ίδια μάλιστα, δεν σταματά να μας εκπλήττει, κάτι που κάνει για άλλη μια φορά, παρουσιάζοντας την κολεξιόν της Φθινόπωρο/Χειμώνας 2015-2016 και επιλέγοντας ως κεντρικό πρόσωπο της καμπάνιας της τη Χριστιάνα Αριστοτέλους. Το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό, με τη γνωστή παρουσιάστρια να ανταποκρίνεται άψογα.

«Ήταν μεγάλη πρόκληση για εμένα να μεταμορφώσω τη Χριστιάνα Αριστοτέλους, αλλά ως άριστη επαγγελματίας σε ό,τι κάνει, συνεργάστηκε και ήταν υπέροχη» μας είπε η Ρίτα Αττάλα ενώ η Χριστιάνα συμπλήρωσε: «Είναι με μεγάλη χαρά που φωτογραφήθηκα φορώντας τη νέα συλλογή Ratt. Είμαστε πολύ καλές φίλες με τη Ρίτα, αλλά πέρα από αυτό, λατρεύω τις συλλογές της. Η Ρίτα προσέχει πάντα στην κάθε γυναίκα να κρύβει και την όποια αδυναμία της. Ό,τι κάνει, το κάνει με πολλή αγάπη και βάζει πολύ κόπο και χρόνο στη δουλειά της, κάτι που φαίνεται και στο τελικό αποτέλεσμα. Της εύχομαι να συνεχίσει να φροντίζει για όλες μας με τόση μεγάλη επιτυχία!»

Το αποτέλεσμα είναι πάντως εντυπωσιακό. «Η Χριστιάνα ήταν φοβερή επαγγελματίας και ανταποκρίθηκε άψογα στο ρόλο της, ενώ πρέπει να σημειώσω πως και η εξαιρετική σχέση και συνεργασία μου με τη Ρίτα εδώ και χρόνια, έπαιξε καθοριστικό ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα» μας είπε με τη σειρά του ο φωτογράφος Χάρης Κυπριανού.

Πηγή: Hello! τεύχος 28

 

 

 

READ MORE

LATEST NEWS