LIFESTYLE

Προσοχή: Ο άντρας στο κρεβάτι με την Κωστάκη δεν είναι μοντέλο για φωτογράφιση… αλλά ο σύζυγός της (εικόνες)

Lifenews

Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά και με το που την είδε, τί και αν του είπαν οι τρίτοι ότι ήταν παντρεμένοι με παιδιά, δεν δίστασε να την πλησιάσει και να τη φλερτάρει. Η Δήμητρα Κωστάκη είχε καταφέρει τότε να κρατήσει μυστικό το τέλος του γάμου της με τον κομμωτή Ανδρέα Ζάρμπαλη , με τον οποίον απέκτησαν δυο υπέροχους δίδυμους γιους, τους 16χρονους σήμερα Κωνσταντίνο και Δημήτρη. Από εκείνο το βράδυ, μέχρι και σήμερα, έχοντας περάσει έντεκα χρόνια, παραμένουν αχώριστοι και το ίδιο ερωτευμένοι, με τον 7χρονο γιο τους Πέτρο , να ήταν το θείο δώρο μίας πρότασης γάμου που σίγουρα θα σας μείνει αξέχαστη. 

Σήμερα συμπληρώνουν 11 χρόνια μαζί και έχουν ένα υπέροχο γιο, τον 7χρονο Πέτρο. 
Πως έγινε η πρόταση γάμου;


Ηλίας: «Είχαμε πάει οι δυο μας στη Νέα Υόρκη την Πρωτομαγιά του 2007. Εκεί σε ένα κοσμηματοπωλείο , της ζήτησα να διαλέξει ένα δαχτυλίδι. Το αγόρασα και το κράτησα. Η Δήμητρα συνεχώς με ρωτούσε. «Πότε θα μου το δώσεις;». Ύστερα από 8 μήνες πήγαμε στην Αμοργό για διακοπές όπου μείναμε σε ένα ξενοδοχείο. Είχα μιλήσει με τους ανθρώπους εκεί, λέγοντας ότι ήθελα ένα απομονωμένο και ρομαντικό μέρος για να της κάνω πρόταση-γάμου έκπληξη. Ένας βαρκάρης μας πήγε στο νησάκι απέναντι από την παραλία του Αγίου Παύλου, μας άφησε και θα επέστρεφε μετά από δύο ώρες».

Δήμητρα: «Εγώ δεν ήξερα τίποτα. Είδα μια παραλία σκοτεινή. Ο Ηλίας με άφησε στην αποβάθρα. «Έρχομαι αμέσως» μου είπε. Ύστερα από ένα λεπτό τον είδα να ανάβει τις δάδες και να έρχεται να μου δείξει ένα στρωμένο τραπέζι με φαγητά και σαμπάνια πάνω στην παραλία. Ενώ τρώγαμε έσκυψε και έπιασε από την άμμο ένα τεράστιο κοχύλι. «Κοίτα τι βρήκα. Να το δώσουμε στα παιδιά» μου είπε. Μέσα είχε τυλιγμένο με κορδέλες το δαχτυλίδι. Ένα θα σου πω. Όταν γυρίσαμε από την Αμοργό, ήμουν έγκυος». 
 

 

READ MORE

LATEST NEWS