Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά η κόμισσα, «Να διασύρεις ένα άτομο για να κάνεις νούμερα σε μια εκπομπή, είναι μια απεγνωσμένη προσπάθεια», εξηγώντας πως είναι εξαιρετικά άδικο για αυτήν που την παρομοίασαν με την Donatella Versace, με την οποία έχουν μεγάλη διαφορά ηλικίας και η οποία αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα υγείας. «Εσάς αν σας παρομοίαζαν με έναν άνθρωπο τόσα χρόνια πιο μεγάλο, θα σας άρεσε;», αναρωτήθηκε.
Στη συνέχεια, αναφέροντας πως δεν αντέχει την αδικία, σχολίασε και τον Νικόλας Ιωαννίδη («Αυτός ο στιλίστας έκανε πόρτα σε ένα μαγαζί και ξαφνικά έγινε δημοσιογράφος»), αλλά και τον Λάκη Γαβαλά, τον οποίο χαρακτήρισε «σαχλοκούδουνο». «Ο βασιλιάς του καρακιτσαριού με ποιον τρόπο κρίνει την ομορφιά και την καλαισθησία; »
«Το κοντή είναι το λιγότερο που μπορώ να πω μπροστά σε όλα αυτά που μου σούρανε σε αυτή την εκπομπή. Δεν μπορεί να πουλήσει αυτό το προϊόν και εμφανισιακά μπροστά από το προηγούμενο πρόσωπο είναι μηδέν»», κατέληξε η κυρία Πομπόνι, συμβουλεύοντας την Αλεξία να μάθει να δέχεται και την κριτική, αφού πλέον βγαίνει στην τηλεόραση.
http://like.philenews.com/